reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gwałtowny spadek progesteronu

malina1525

Aktywna w BB
Hej dziewczyny,

22 sierpnia robiłam progesteron,wynik był ponad 40 ng/ml.
Dziś powtórzyłam, wyszło 8,29.

Beta 22 sierpnia 9700,a dziś 22 tysiące...

Nie wiem co mam myśleć...
Nie mam krwawienia,ani żadnych większych bóli,tylko czasem takie ciągnięcie delikatne i pokłuwanie,ale to tylko chwilę...

Jestem załamana

reklama
Ale tak u niej było..
wiesz, ja mogę Ci powiedzieć, że u mnie zamiast krwi leca w trakcie miesiączki płatki róż i tez bedzie taki dam argument.

Musiala dostać potem okres. Cięzko wyrokować, bo nie znamy etapu jej ciązy.

Ile lekarz powiedział, ze możesz czekac aż się zacznie zanim powinnaś jechac do szpitala?

reklama
Ale jak było? Też miała USG, na którym było widać zarodek z biciem serca? A po kilku tygodniach na USG macica była pusta? I od czasu stwierdzenia ciąży do dzisiaj nigdy nie miała krwawienia z pochwy?
Black Magic GIF

Po kilku tygodniach dostała normalny okres.
To może po prostu chodzi o to, że krwawienie poronne nie było dla niej nadzwyczajnie bolesne ani obfite. Ale nikt nie wie jak będzie u Ciebie. Czekanie tygodniami po stwierdzeniu obumarcia płodu na krwawienie jest, moim zdaniem, mało sensowne i powinno być pod regularna kontrolą ginekologiczna i pobieraniem krwi na markery infekcyjne.

To może po prostu chodzi o to, że krwawienie poronne nie było dla niej nadzwyczajnie bolesne ani obfite. Ale nikt nie wie jak będzie u Ciebie. Czekanie tygodniami po stwierdzeniu obumarcia płodu na krwawienie jest, moim zdaniem, mało sensowne i powinno być pod regularna kontrolą ginekologiczna i pobieraniem krwi na markery infekcyjne.

reklama
Do góry