Kasia78915
Fanka BB :)
Bb
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten niemowlak jest na cycu i on dłużej niż godzinę beze mnie nie wytrzyma;(Czy wy możecie iść, czy wy z dziećmi?
Ja uważam, że jeśli wy nie macie objawów oraz nie potwierdziliście chorowania na grypę testem - to ok. Aczkolwiek chyba dzieci bym zostawiła w domu.
9m dziecko to już przecież nie je co godzinę, spokojnie powinien wytrzymac. Przecież nie musicie iść na całą noc. Slub, obiad i do domu.Ten niemowlak jest na cycu i on dłużej niż godzinę beze mnie nie wytrzyma;(
Chyba sobie odpuścimy w takim razie ten ślub. Życie... Mam nadzieję że brat zrozumieNie wiem gdzie mieszkasz, ale sobota ogólnie ma być brzydkim trochę dniem. Dzieciaki moim zdaniem świeżo po chorobie mogą być bardziej podatne na ponowne zachorowanie np. na przeziębienie, a szczególnie najmłodsze.
Chyba sobie odpuścimy w takim razie ten ślub. Życie... Mam nadzieję że brat zrozumie
Nie, nie mamy z kim ich zostawić.A teściowa nie mogłaby zostać z nimi na parę godzin? Do tej np 20?
Niania?Nie, nie mamy z kim ich zostawić.