reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

Mój szkrab uwielbia się gapić w lampkę na suficie ( zyrandol).Najbardziej radosny jest jednak wtedy kiedy sobie z nim rozmawiam:-)ja mówie a guuuuuu parę razy a on jakby powtarzał:-),noszenie na rękach i ogladanie co jest w mieszkaniu też mu się podoba, śpiewanie, idzie rak nieborak i dotykanie wtedy noska:-)
Uwielbia jak sie do niego usmiecham i tym samym się odwzajemnia:-)
Karuzela też ale nie za często, raczej jej elementy które są zdejmowane i sama muszę poruszać tworzyc ala teatrzyk nad jego głową:-)

reklama
Super temat...

My tez spiewamy i tanczymy. Robimy samoloty. Sluchamy muzyczki dla maluchow. Bawimy sie grzechotkami i karuzela. Ogladamy swiat i przedewszystkim rozmawiamy sobie. Maly uwielbia tez lezec bez pampersa. wtedy robimy pierdzioszki w brzusio i stopki. ;-)

Mysle ze juz niedlugo wyciagne tez mate edukacyjna :tak:

Super temat...

My tez spiewamy i tanczymy. Robimy samoloty. Sluchamy muzyczki dla maluchow. Bawimy sie grzechotkami i karuzela. Ogladamy swiat i przedewszystkim rozmawiamy sobie. Maly uwielbia tez lezec bez pampersa. wtedy robimy pierdzioszki w brzusio i stopki. ;-)

Mysle ze juz niedlugo wyciagne tez mate edukacyjna :tak:

Wyciagaj, wyciagaj! Moja juz na niej lezy i bardzo sie interesuje zawieszkami :tak: na brzuchu tez ja klade ale na razie ma w nosie co jest pod nia :-D

Wyciagaj, wyciagaj! Moja juz na niej lezy i bardzo sie interesuje zawieszkami :tak: na brzuchu tez ja klade ale na razie ma w nosie co jest pod nia :-D

;-) Jutro jak bedziemy sami w domku to napewno sprobujemy, jedna probe juz mielismy ale nie bardzo go to wtedy interesowalo :-D
no i u mnie moze byc problem bo maly woli lezec na brzuniu, ale sprobowac warto :tak:

ja tez synusia kłade na macie, co prawda nie zawdze jest zainteresowany ale od czasu do czasu machnie w zabawki,jednak lezy i obserwuje to wychodzi mu najlepiej....

Uwaga - dorzucam niespodziewanie nawet dla mnie:

Ida interesuje sie filmami na You Tube !!!!!!!!!!!!!!!:szok:
Wczoraj zauwazylismy przez przypadek a dzis - przetestowane na piosence z Krola Lwa. Płakała (kolka) i nagle przestała płakać a zaczeła oglądać! Cholera wie co ona tam widzi i czy cokolwiek w ogole ale ewidentnie sledzila wzrokiem ekran (odwracana od niego obracala glowa).

Szok

Uwaga - dorzucam niespodziewanie nawet dla mnie:

Ida interesuje sie filmami na You Tube !!!!!!!!!!!!!!!:szok:
Wczoraj zauwazylismy przez przypadek a dzis - przetestowane na piosence z Krola Lwa. Płakała (kolka) i nagle przestała płakać a zaczeła oglądać! Cholera wie co ona tam widzi i czy cokolwiek w ogole ale ewidentnie sledzila wzrokiem ekran (odwracana od niego obracala glowa).

Szok

Ja za to przylapalam Asie ze zamiast patrzec na zawieszki na macie gapila sie w tv. W zwiazku z tym wylaczam telewizor jak klade mala na podlodze ;-)

my tez standartowo sobie rozmawiamy spiewamy nosze mala w chuscie i mowie co akurat robie (pomimo poczatkowych uprzedzen okazalo sie ze to wspanialy wynalazek) cwicze obroty i lezenie na brzuszku z podnoszeniem glowki
puszczam muzyke w czwartek jestesmy umowieni do fizjoterapeuty bo chce sie nauczyc masazu shantala

my tez standartowo sobie rozmawiamy spiewamy nosze mala w chuscie i mowie co akurat robie (pomimo poczatkowych uprzedzen okazalo sie ze to wspanialy wynalazek) cwicze obroty i lezenie na brzuszku z podnoszeniem glowki
puszczam muzyke w czwartek jestesmy umowieni do fizjoterapeuty bo chce sie nauczyc masazu shantala

Coraz nas wiecej - mam chustowych!:-D

reklama
Do góry