reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula, Pati, Steffi, Moskito i inne niezdecydowane... chociaż wejdzcie zobaczyc na tamto forum :)

I piszecie, ze nie ma sie co dzielic i ze trzeba wybrac jedno forum.... jakie to egoistyczne... bo wyczuwa sie ze to ma byc bb - bez kilku dziewczyn, ktora juz nie sa wazne, ma byc tu i koniec....

mykam
pa

Wanda co Ty opowiadasz?? Jakim prawem twierdzisz, ze uwazamy ze jakiekolwiek dziewczyny nie sa wazne!!? Nikt nie mowi, ze ma byc forum bez kogokolwiek! Kolejnym dziewczynom udaje sie zaogowac, wiec jest tylko kwestia czasu zeby Natali i Joeey tez mogly! Dlaczego one maja nie miec szansy zadecydowania co wola WIDZAC jaki jest wybor! To co ja pisalam to zeby dac forum troche czasu! Ale najwidoczniej decyzja juz zapadla, tylko czuje sie urazona, ze przypisujesz mi (miedzy innymi mi) cos czego ani nie mysle ani nie mowie!!

reklama
Madziu - ale widzialas co napisala Natalia albo Joeey - ze odpisali jej, ze to wiekszy problem i nie daja rady narazie go rozwiazac :/

No coz, tymczasem nie da sie wejsc na nowe forum, kaza probowac za kilka godzin... Naprawde nie wiem czy tamto forum to jest takie lepsze wyjscie! To sie muli ale przynajmniej dziala!

reklama
Mi tez nowe forum nie działa. :confused:
A ja zamiast przygotowywac sie na rozmowę - fizycznie i psychicznie siedze i nadrabiam :dry: - oj zaczynam sie bać. :szok: Nie wiem jakich pytan sie spodziewac. Niby to troche inne spotkanie bo o przeniesienie do innego regionu ale teraz jest w PKO redukcja zatrudnienia wiec nie wiadomo czy znajda mi jakas posadke.... jestem dobrej mysli bo jak to powiedziala szanowna kolezanka Joeey jestem THE BEST w tym fachu.

Dziewczyny joeey - stara sie codziennie tu logowac i du.a blada. A bez niej smutno wiec jestm tam gdzie ona ;-)

Do góry