reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

no - zapraszamy do kupy ;) ;D
Joeey - plastry odradzam - wkoncu też trzeba je przylepiać raz w tyg, a wiesz - no odklejaja sie troszke, potem sie tam syfik przylepia na około - ble - (ale głupi powód podałam,nie????)

reklama
W tym wypadku chyba jednak o wygodę chodzi!!!chociaż mi naprawde nie przeszkadza brać pigułke o stałej porze - już sie przyzwyczaiłam ;)

No mamaCyprysia jak za 10 tygodni to jeszcze troche mam czasu a jak todrugie to czas dzwonic i się zarejestrowac ;D a i tak niewiem kiedy to musze zadzwonić ;D i zapytać

ja się pisze do listopadówek z wami. cerazette pochrzaniłam, bo niby bezpieczne dla dzidzusia, ale jak coś przechodzi do mleka to jednak nie chcę ryzykować. to se zajdę znów i już nie będę się martwić ;D
a jak chciałam spiralkę to mi lekarz nakadzi,że po pierwszym dziecku to za wcześnie, mogą być komplikacje. jakie to wkurrr...zające, to co niby mi zostaje? ten listopad jeno.

byliśwa dziś u lekarza, dumne 6 kilo Syd prezentuje. Konkuruje z kotem sekretarki w parcy mojej mamy. Kot zawsze kilo do przodu...

Witam panie
.......az sie boje tu zagladac.....
przeczytalam wszystko, zapomnialam wszystko co mialam napisac i teraz bede dalej obserwowac z ukrycia ketsa- przyczajony tygys, ukryty smok

Czesc dziewuszki!dawno mnie nie bylo no ale jak ktoras pamieta przeprowadzalam sie do swojego mieszkanka zdala od tesciow i jest suuuuuuper!!!!!swiety spokoj oczywiscie nie nadrobie co naskrobalyscie ale teraz bede na bierzaco!
Ola sie budzi no to narazie....

Kurcze ale naskrobalyscie.......niewiem o co chodzi ??? mam nadzieje ze polapie sie w tych Waszych watkach ;D
Olunia dalej spi a ja moge dalej pisac, a wiec....od czasu przeprowadzki doslownie mleko tryska mi z cyckow jak z fontanny, i patrzcie ile psychika daje swoje.U tesciow to mialam wieczne stresy a teraz swiety spokoj ni i jestem baaardzo szczesliwa!!spokojne osiedle sklep na parterze zyc i nie umierac:)

Ketsa, To już jeteś 3 która zamierza w 4 miesiącu dietę rozszerzać. A myślałam, że tylko ja taka postępowa jestem... :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Wioluuussss- witaj - ja juz sie kiedyś głośno zastanawiałam co u Ciebie!!!ale super ze z laktacja juz wporządku - widzisz co psychiczne nastawienie potrafi zdziałać???cuda po prostu!!!witaj jeszcze raz

Do góry