reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda no Paweł akurat tych dat o których Ty piszesz to nie pamięta, ciagle pyta sie mnie kiedy mam urodziny i imieniny  ::) ale o dziwo daty związane z jakimś wydazeniem to pamięta świetnie  ;) Jednak bardzo dobrze zapamiętał datę urodzinswojego syna  :o

Ola wysyłam po jednej piosence, teraz idzie 6, te których nie dostałas to mi potem napiszesz to przesle Ci jeszcze raz a szły pokolei 1,2,3,4,5.....

reklama
Ach, Gochna rzeczywiście masz zapełnioną skrzynkę, bo odkompleksiacz się nie zmieścił.

Wanda, bo to z tym piernikiem to dobre było..

wandzia mi sie tez te blyszczace nie podobaja.fuuj
ja malego na chrzerst wezme w kocyk ale chcialam jeszcze jakis kombinezon bo mam tylko spioszki i sweterek a chrzcimy 5.marca wiec bedzie zimno

mamaCyprysia - no patrz, 5 marca... to powinnas dac mu na imie Oskar, bo tej nocy Oscary rozdaja ;D ;D ;D

Bartys - ja biore te tabletki... mozna zaczac dowolnego dnia, lekarz kazal sie dodatkowo zabezpieczyc przez pierwsze 10 dni, a potem mozna juz bez, no i skutecznosc jest z ulotki do 3 godzin spoznienia, ale mi gin powiedzial ze wg najnowszych badan nawet do 12 - ale chyba jednak lepiej nie ryzykowac ;D ;D ;D
Ja juz mialam opoznienie dwoch godzin i jakos sie tym nie przejelam :) No i to jedyne tabletki chyba ktore mozna brac w czasie karmienia... MOjemu ginowi teraz urodzila sie (tak mysle ze juz sie urodzila) coreczka i on swojej zonie tez zamierza je przepisac, wiec chyba nie bedzie chcial swojemu dziecku szkodzic no nie ???

reklama
Martula to odkompleksiacz tez poprosze jeszcze raz, to juz czwarty ??? ;D

i moj nr gg 9103693

Paula dzięki i przepraszam za moją głupote ;D ;D ;D

Do góry