reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wandzia no u mnie jak najbardziej tez brak zrozumienia w tym temacie ale toto sie tak wszedzie pcha ze moze jak by zobaczyli co to porod to przynajmniej czesci by sie odechcialo pajacowac

Moskito pisze:
dorobiłam sobie pewną teorię ;D ;D poród kleszczowy - Wandzia -a powiedzmi - jak płodziliscie Wiktorka wszedła wam może ktoś do pokoju???wystraszyliście sie????
Ketsa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nie kochana - bylismy sami w domku u Pawla - jego brat w szkole, mama w pracy a my sami... co prawda bylismy przed wynikami matur, wiec moze tego sie balismy a co ???
juz sie boje tej teorii

Wańdziu ja sie niesmialo przyznam ze odwiedałam stronke twą....... i spodobała mi sie alem sie wpisac jeszcze nie zdazyla

Ketsa, żaden facet nie przeżył by porodu. Mój nauczyciel w-f miał teorię : CZŁOWIEK JEST JAK KOŃ, A KOBIETA JAK DWA...

Dziecko mnie postraszyło - ze już pospało - ale zanim doszłam usnął ::) uf - Wandzia,to ty nie wiesz,że isę można zestrachu zakleszczyć

A co do tego porodu posladkowego - dzięki temu patentowi Amelka dorobiła by sie tej wesołej gromadki - podzieliliby się z mężem robotą - kto wie???może i mój chciałby spróbować???

Martula piekne i takie prawdziwe.....bym rzekła nawet zyciowe zaiste madry to musial byc człowiek ten nauczyciel w-efu ;D

reklama
wanda ja bylam na twojej stronce-super.jeszcze wszystkich fotek nie widzialam ale ze slubu bajka :D ale dzis szybko te stronki leca

Do góry