Pamcia po prostu ''wyplula'' Lenke...no nie moge uwierzyc..kazdej z Nas takiego porodu zycze..jak ze mna rozmawiala o 1 to nie musialo ja mocno bolec...tylko nie wiedziala jak liczyc te przerwy miedzy skurczami, a o 6 juz bylo po..to dla mnie szokujace..
reklama
Patrycja - no glupio by wyszlo jakby mama z bratem wyszli z samolotu a tam nikt na nich nie czeka, bo Ty rodzisz ;D ;D ;D conajmniej dziwnie by sie poczuli hehe No ale tfu tfu - mam nadzieje ze zdazysz ich odebrac
Joeey - Ty to niesamowita jestes... w nocy do 2 siedzi i o 7 rano wstaje !!! Ja to zaraz ide sie polozyc na moja drzemke poranna - i Tobie tez radze wiecej spac, bo Ada pozniej Ci nie da spac
Joeey - Ty to niesamowita jestes... w nocy do 2 siedzi i o 7 rano wstaje !!! Ja to zaraz ide sie polozyc na moja drzemke poranna - i Tobie tez radze wiecej spac, bo Ada pozniej Ci nie da spac
agnes.kol
Fanka BB :)
Zdrzemnełam się na godzinkę, bo mnie zmuliło po sniadanku a tu takie rzeczy ja zawsze przegapie cos interesujacego ;D :
Ale smiechowo,a Pamciaw tak lajtowo do tych bóli w nocy podeszła, że to fałszywy alarm itp zrbiła nam niespodzianke, nie ma co
PAMCIA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I LENKI, BARZDIEJ EKSPRESOWO BYC NIEMOGŁO
dzien dobry wam
No niezla ta Pamcia konkretna kobieta to i porod konkretny
oczywiscie duze gratulacje
A Barciś jeszcze na przetrzymaniu bo kolejka dzis w szpitalu i chyba ze cztery dzidziusie ma przed soba, biedactwo musi czekac i sie jeszcze denerwowac
Agnes nie wiem jak to jest z tymi nawilzaczami ale ja slyszalam zeby byc z tym ostroznym bo w cieplych ogrzewanych na zime omieszczeniach jak sie wlasnie nawilza powietrze to jest raj dla roztoczy legna cie podobno wtedy na potege
Joeey no to witaj w klubie ja ostatnio tez nocny marek i ranny ptaszek w jednym
No niezla ta Pamcia konkretna kobieta to i porod konkretny
oczywiscie duze gratulacje
A Barciś jeszcze na przetrzymaniu bo kolejka dzis w szpitalu i chyba ze cztery dzidziusie ma przed soba, biedactwo musi czekac i sie jeszcze denerwowac
Agnes nie wiem jak to jest z tymi nawilzaczami ale ja slyszalam zeby byc z tym ostroznym bo w cieplych ogrzewanych na zime omieszczeniach jak sie wlasnie nawilza powietrze to jest raj dla roztoczy legna cie podobno wtedy na potege
Joeey no to witaj w klubie ja ostatnio tez nocny marek i ranny ptaszek w jednym
Natalie Nie słuchaj rodziców tylko sama decyduj, Ty najlepiej znasz swoją Malutką
Kurcze właśnie sobie piszę do Pamici: "Pamcia ja dzisiaj w nocy miałam to samo, myślałam, że zwariuje ze strachu, całą noc sie denerwowałami tez okropnie trudno mi było mierzyć odstępy. Moja Malutka okropnie się kręciła między tymi skurczami aż nienormalnie." i teraz dalej mam te bóle, a tu Wandzia wyskakuje z taką wiadomością, że myślałam że zemdleję
Gratulacje Pamcia!!!!!
Kurcze właśnie sobie piszę do Pamici: "Pamcia ja dzisiaj w nocy miałam to samo, myślałam, że zwariuje ze strachu, całą noc sie denerwowałami tez okropnie trudno mi było mierzyć odstępy. Moja Malutka okropnie się kręciła między tymi skurczami aż nienormalnie." i teraz dalej mam te bóle, a tu Wandzia wyskakuje z taką wiadomością, że myślałam że zemdleję
Gratulacje Pamcia!!!!!
Czesc mamusie
PAMCIA GRATULUJE!!
Chialam bordo kolorek ale nie ma A aczkolwiek nigdzie nie pasuje
Ja dzis tez mialam kiepska noc. od 4 juz nie spie, a od 6 bawie sie swoim wozeczkiem
Julitka skopala mnie dzis z radosci chyba ze ma wozio Poza tym dostalam dzis wielka paczke od tesciowej z ciuszkami (bo mi zabronila kupowac, ale i tak nie moglam sie powstrzymac i kupilam kilka). Tyle ciuszkow ze musze kupic komode. Myslalam ze sie zmiesci ale niestety. Jeszcze musze kogos namowic na karuzele
PAMCIA GRATULUJE!!
Chialam bordo kolorek ale nie ma A aczkolwiek nigdzie nie pasuje
Ja dzis tez mialam kiepska noc. od 4 juz nie spie, a od 6 bawie sie swoim wozeczkiem
Julitka skopala mnie dzis z radosci chyba ze ma wozio Poza tym dostalam dzis wielka paczke od tesciowej z ciuszkami (bo mi zabronila kupowac, ale i tak nie moglam sie powstrzymac i kupilam kilka). Tyle ciuszkow ze musze kupic komode. Myslalam ze sie zmiesci ale niestety. Jeszcze musze kogos namowic na karuzele
reklama
zdanka
Fanka BB :)
Natalia Ingusia prześliczna a uśmieszek czaderski poprostu super to zdjęcie umieściłam sobie na pulpicie (bez twojej zgody mam nadzieje że mi nie naubliżasz jak Kociak ;D )bo normalnie miałam dziś kiepski nastruj ale jak na to zdjęcie patrze to mi uśmiech z twarzy nie schodzi ;D
Podziel się: