reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamcia po prostu ''wyplula'' Lenke...no nie moge uwierzyc..kazdej z Nas takiego porodu zycze..jak ze mna rozmawiala o 1 to nie musialo ja mocno bolec...tylko nie wiedziala jak liczyc te przerwy miedzy skurczami, a o 6 juz bylo po..to dla mnie szokujace.. :) :)

reklama
Patrycja - no glupio by wyszlo jakby mama z bratem wyszli z samolotu a tam nikt na nich nie czeka, bo Ty rodzisz ;D ;D ;D conajmniej dziwnie by sie poczuli :) hehe No ale tfu tfu - mam nadzieje ze zdazysz ich odebrac :)

Joeey - Ty to niesamowita jestes... w nocy do 2 siedzi i o 7 rano wstaje !!! Ja to zaraz ide sie polozyc na moja drzemke poranna - i Tobie tez radze wiecej spac, bo Ada pozniej Ci nie da spac :)

Zdrzemnełam się na godzinkę, bo mnie zmuliło po sniadanku ;) a tu takie rzeczy :D :D ja zawsze przegapie cos interesujacego ;D ::)
PAMCIA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I LENKI, BARZDIEJ EKSPRESOWO BYC NIEMOGŁO​
geddes43.jpg
Ale smiechowo,a Pamciaw tak lajtowo do tych bóli w nocy podeszła, że to fałszywy alarm itp zrbiła nam niespodzianke, nie ma co :D :D

dzien dobry wam
No niezla ta Pamcia konkretna kobieta to i porod konkretny
oczywiscie duze gratulacje

A Barciś jeszcze na przetrzymaniu bo kolejka dzis w szpitalu i chyba ze cztery dzidziusie ma przed soba, biedactwo musi czekac i sie jeszcze denerwowac

Agnes nie wiem jak to jest z tymi nawilzaczami ale ja slyszalam zeby byc z tym ostroznym bo w cieplych ogrzewanych na zime omieszczeniach jak sie wlasnie nawilza powietrze to jest raj dla roztoczy legna cie podobno wtedy na potege

Joeey no to witaj w klubie ja ostatnio tez nocny marek i ranny ptaszek w jednym :)

Natalie Nie słuchaj rodziców tylko sama decyduj, Ty najlepiej znasz swoją Malutką :)

Kurcze właśnie sobie piszę do Pamici: "Pamcia ja dzisiaj w nocy miałam to samo, myślałam, że zwariuje ze strachu, całą noc sie denerwowałami tez okropnie trudno mi było mierzyć odstępy. Moja Malutka okropnie się kręciła między tymi skurczami :( aż nienormalnie." i teraz dalej mam te bóle, a tu Wandzia wyskakuje z taką wiadomością, że myślałam że zemdleję :(

Gratulacje Pamcia!!!!!

Witam wszystkie mamy  :)

PAMCIA OGROMNE GRATULACJE tylko pozazdrościć tak szybkiego porodu
jestem w szoku życze nam wszystkim tak szybkiego rozwiązania i oby każda z nas 2 h po porodzie stwierdziła że się świetnie czuje ;D

Czesc mamusie :)

PAMCIA GRATULUJE!!

Chialam bordo kolorek ale nie ma :) A aczkolwiek nigdzie nie pasuje :p

Ja dzis tez mialam kiepska noc. od 4 juz nie spie, a od 6 bawie sie swoim wozeczkiem:)
Julitka skopala mnie dzis z radosci chyba ze ma wozio :) Poza tym dostalam dzis wielka paczke od tesciowej z ciuszkami (bo mi zabronila kupowac, ale i tak nie moglam sie powstrzymac i kupilam kilka). Tyle ciuszkow ze musze kupic komode. Myslalam ze sie zmiesci ale niestety. Jeszcze musze kogos namowic na karuzele :)

reklama
Natalia Ingusia prześliczna a uśmieszek czaderski poprostu super to zdjęcie umieściłam sobie na pulpicie (bez twojej zgody mam nadzieje że mi nie naubliżasz jak Kociak ;D )bo normalnie miałam dziś kiepski nastruj ale jak na to zdjęcie patrze to mi uśmiech z twarzy nie schodzi ;D

Do góry