reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes - ale masz fajnie :D moj nie lubi Harrego :(

a swoja droga gdzies nam zniknela agamarkam - juz od 2 dni sie nie odzywa - ciekawe ???

reklama
No ja wiem ze on ma racje. No i to tylko papierek, ale sama idea jest dla mnie niezle dolujaca. Moze poprostu zmeczona jestem i dlatego tak sie zdolowalam. :( W koncu nie wyspalam sie, nalatalam sie dzis za prezentami, upal cholerny no i sie zebralo. No nic, to ja juz lepiej nie bede smecic. Moze sie jeszcze odezwe jesli mi sie humor poprawi, a jesli nie to milego dzionka kochane Mamusie! :laugh:

PAMCIA ogromniaste gratulacje !!!
Ale ona to miała fajnie tak expresowo ja też tak chcę ;D ale mi dalej nistety nic się nie dzieje nawet wczoraj mówiłam mojemu Adasiowi że to przez niego mały nie chce wyłazić bo go ciągle w domu nie ma :( . NO ale w piątek pewno połozymy się do szpitala więc może wreszcie coś ruszy bo mi się już tak piekielnie nudzi
Agnes a Ty dasz radę wysiedzieć jeszce w kinie tyle czasu ??? podziwiam ja już we wrześniu nie mogłam

Fajnie, że Fuczak i Didi dają znac co u nich, tylko szkoda, że to tak długo trwa...mogłyby juz urodzić  ;D
No właśnie ciekawe co z Agamarkam, może nam się już rozdwoiła i tak cicho siedzi  ;)

Agnes, ja też musze zacząć pakowac torbę...nigdy nic nie wiadomo!  ::)

Olu trzymamy kciuki!!! wszystko będzie dobrze!!!  :) P O Z D R O W I E N I A !

Patrycja myśl pozytywnie!!!  :laugh:

Ja teraz zmykam na trochę, muszę iść do apteki i kupić jeszcze kilka rzeczy których mi brakuje.

Fuczaka to mi szkoda tyle się biedna należała już w tym szpitalu a teraz cicho i nic się nie dzieje a w sumie mogłaby już urodzić ::)
Pati nie myśl o testamencie jako o czymś ostatecznym w końcu jak takie jest prawo to tylko po to żeby zapewnić dziecku bezpieczeństwo pomyśl że to dla maluszka i nos do góry ;)
Natalia a Ingusia jest śliczniutka w sam raz do schrupania 8)

Laseczki, wlasnie dostalam zdjecia od Pamci na komorke i od razu wkleilam:)
Kazala wszystkie goraco pozdrowic i podziekowac za gratulacje - mowi ze tyle od nas smskow dostala, ze nie ma sily kazdemu z osobna dziekowac, dlatego prosila zebym to zrobila w jej imieniu. Juz jest na nogach - miala zzo i mowi (tzn pisze) ze nie wyobraza sobie inaczej :)
A maluska Lenka przeslodziutka, no nie ??? :)

Cześć dziewczyny to, że się nie odzywam niestety nie znaczy niC dobrego
Byłam dzisiaj rano z mężusiem kupic doniczki do choinek, bo będziemy handlować żeby kupic cosik fajowego dla dzieciaczka.

Ale się rozpisałyscie :)

Melduję się tym samym 2w1, według lekarzy dzisiaj jest termin, według innych lekarzy, był na 4.12, a według ostatniego USG na 19.12... więc jeszcze trochę pociągnę pewnie

Gdyby którakolwiek dziewczyna z Poznania potrzebowała żywą pachnącą choineczkę polecamy się
Buziaki dla bruzchatek

reklama
To ostatnie zdjęcie małej Lenki pwinno mieć tytuł Kaczuszka w welurkach  ;D no sliczności
Ciekawe jak tak Bartyś sobie radzi  ::)

Do góry