reklama
paaricia
Fanka BB :)
No ja wiem ze on ma racje. No i to tylko papierek, ale sama idea jest dla mnie niezle dolujaca. Moze poprostu zmeczona jestem i dlatego tak sie zdolowalam. W koncu nie wyspalam sie, nalatalam sie dzis za prezentami, upal cholerny no i sie zebralo. No nic, to ja juz lepiej nie bede smecic. Moze sie jeszcze odezwe jesli mi sie humor poprawi, a jesli nie to milego dzionka kochane Mamusie! :laugh:
PAMCIA ogromniaste gratulacje !!!
Ale ona to miała fajnie tak expresowo ja też tak chcę ;D ale mi dalej nistety nic się nie dzieje nawet wczoraj mówiłam mojemu Adasiowi że to przez niego mały nie chce wyłazić bo go ciągle w domu nie ma . NO ale w piątek pewno połozymy się do szpitala więc może wreszcie coś ruszy bo mi się już tak piekielnie nudzi
Agnes a Ty dasz radę wysiedzieć jeszce w kinie tyle czasu ??? podziwiam ja już we wrześniu nie mogłam
Ale ona to miała fajnie tak expresowo ja też tak chcę ;D ale mi dalej nistety nic się nie dzieje nawet wczoraj mówiłam mojemu Adasiowi że to przez niego mały nie chce wyłazić bo go ciągle w domu nie ma . NO ale w piątek pewno połozymy się do szpitala więc może wreszcie coś ruszy bo mi się już tak piekielnie nudzi
Agnes a Ty dasz radę wysiedzieć jeszce w kinie tyle czasu ??? podziwiam ja już we wrześniu nie mogłam
Paula25
szczęśliwa :)
Fajnie, że Fuczak i Didi dają znac co u nich, tylko szkoda, że to tak długo trwa...mogłyby juz urodzić ;D
No właśnie ciekawe co z Agamarkam, może nam się już rozdwoiła i tak cicho siedzi
Agnes, ja też musze zacząć pakowac torbę...nigdy nic nie wiadomo! :
Olu trzymamy kciuki!!! wszystko będzie dobrze!!! P O Z D R O W I E N I A !
Patrycja myśl pozytywnie!!! :laugh:
Ja teraz zmykam na trochę, muszę iść do apteki i kupić jeszcze kilka rzeczy których mi brakuje.
No właśnie ciekawe co z Agamarkam, może nam się już rozdwoiła i tak cicho siedzi
Agnes, ja też musze zacząć pakowac torbę...nigdy nic nie wiadomo! :
Olu trzymamy kciuki!!! wszystko będzie dobrze!!! P O Z D R O W I E N I A !
Patrycja myśl pozytywnie!!! :laugh:
Ja teraz zmykam na trochę, muszę iść do apteki i kupić jeszcze kilka rzeczy których mi brakuje.
Fuczaka to mi szkoda tyle się biedna należała już w tym szpitalu a teraz cicho i nic się nie dzieje a w sumie mogłaby już urodzić :
Pati nie myśl o testamencie jako o czymś ostatecznym w końcu jak takie jest prawo to tylko po to żeby zapewnić dziecku bezpieczeństwo pomyśl że to dla maluszka i nos do góry
Natalia a Ingusia jest śliczniutka w sam raz do schrupania 8)
Pati nie myśl o testamencie jako o czymś ostatecznym w końcu jak takie jest prawo to tylko po to żeby zapewnić dziecku bezpieczeństwo pomyśl że to dla maluszka i nos do góry
Natalia a Ingusia jest śliczniutka w sam raz do schrupania 8)
Laseczki, wlasnie dostalam zdjecia od Pamci na komorke i od razu wkleilam
Kazala wszystkie goraco pozdrowic i podziekowac za gratulacje - mowi ze tyle od nas smskow dostala, ze nie ma sily kazdemu z osobna dziekowac, dlatego prosila zebym to zrobila w jej imieniu. Juz jest na nogach - miala zzo i mowi (tzn pisze) ze nie wyobraza sobie inaczej
A maluska Lenka przeslodziutka, no nie ???
Kazala wszystkie goraco pozdrowic i podziekowac za gratulacje - mowi ze tyle od nas smskow dostala, ze nie ma sily kazdemu z osobna dziekowac, dlatego prosila zebym to zrobila w jej imieniu. Juz jest na nogach - miala zzo i mowi (tzn pisze) ze nie wyobraza sobie inaczej
A maluska Lenka przeslodziutka, no nie ???
Cześć dziewczyny to, że się nie odzywam niestety nie znaczy niC dobrego
Byłam dzisiaj rano z mężusiem kupic doniczki do choinek, bo będziemy handlować żeby kupic cosik fajowego dla dzieciaczka.
Ale się rozpisałyscie
Melduję się tym samym 2w1, według lekarzy dzisiaj jest termin, według innych lekarzy, był na 4.12, a według ostatniego USG na 19.12... więc jeszcze trochę pociągnę pewnie
Gdyby którakolwiek dziewczyna z Poznania potrzebowała żywą pachnącą choineczkę polecamy się
Buziaki dla bruzchatek
Byłam dzisiaj rano z mężusiem kupic doniczki do choinek, bo będziemy handlować żeby kupic cosik fajowego dla dzieciaczka.
Ale się rozpisałyscie
Melduję się tym samym 2w1, według lekarzy dzisiaj jest termin, według innych lekarzy, był na 4.12, a według ostatniego USG na 19.12... więc jeszcze trochę pociągnę pewnie
Gdyby którakolwiek dziewczyna z Poznania potrzebowała żywą pachnącą choineczkę polecamy się
Buziaki dla bruzchatek
reklama
Podziel się: