reklama
Iwka.o
Mama-Mili,Dominiki,Szymon
Hej wiatm ja juz od jakiegos czasu przegladam forum ale jakos nie weszlam jeszcze na mamy grudniowe moje cory sa grudniowe.Urodzily sie 27 grudnia jako wczesniaki .Pozdrawiamy
Iwka.o
Mama-Mili,Dominiki,Szymon
Hejka jak tam twoja cora mowi juz duzo ja sie zastanawialam czy moje male nie mowia za malo one mowia podstawowe slowa typu mama tata baba da am a po swojemu se rozmawiaja he urok blizniat
agnieszka81
Fan(ka)
Witam grudnióweczki :-)
Pewnie mnie tu nie zechcecie poczytałam Was no i zdania podzielone macie co do przyjmowania nowych
Chciałam się tylko przywitać, jestem mamusią grudniowa 2005, Kubuś urodził się 16 grudnia, pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki!!!!
Pewnie mnie tu nie zechcecie poczytałam Was no i zdania podzielone macie co do przyjmowania nowych
Chciałam się tylko przywitać, jestem mamusią grudniowa 2005, Kubuś urodził się 16 grudnia, pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki!!!!
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
:-)witam
a Ja JesTEm Grudniową Mamusią I To Mało że Grudniową Ale Jeszcze Bożo Narodzeniową. Witam I Pozdrawiam:-d
a Ja JesTEm Grudniową Mamusią I To Mało że Grudniową Ale Jeszcze Bożo Narodzeniową. Witam I Pozdrawiam:-d
reklama
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
I Mamusie Ratujcie Jak Sobie Wstawić Ten Suwaczek Na Dół...w Jaką Opcję Wejść
Podziel się: