reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wlasnie dlatego nie chcialam kupowac na allegro wozka i zwlekalam i zwlekalam , az tu sie trafil bliziutko i nie drogi. Chce go zobaczyc pojezdzic i jak cos to pakuje do autka . Gosciowka powiedziala ze moze fotelik do tego za 100zl moze da sie zalatwic tylko trzeba pogadac:)

I bede nalezec do klubu 3 kolek ;D ;D ;D

reklama
Mam pytanie dziewczyny odnośnie czopu bo nic nie wiem na ten temat wczoraj wieczorem coś takiego dziwnego wydostało się ze mnie a teraz przed chwilą też coś się wydzieliło takie coś lekko zabarwione na różowo czy to jest ten czop jak myślicie i na ile on przed porodem odchodzi

Czesc laseczki :)

Widze ze niezle naplodzilyscie od rana - 4 stronki :) Przelecialam narazie po lebkach, bo czas mnie goni...

Gonia - no jak nic musze sie udac teraz na porodwoke !!! Bo co ja teraz mam zrobic ??? no nie mam wyjscia :)
A co do lezaczka to mam - pojechalam i kupilam wlasnie w tym komisie i mam wszystko w dupie !!! o !!! Calosc jest sciagana wiec nie mam problemu z wypraniem materialu. Teraz to juz moge rodzic :)

A tak w ogole to zaraz musze mykac, bo jeszcze musze pare spraw pozalatwiac i troche kaski wydac ;D i zatankowac i w ogole... Musze jeszcze jechac kupic Wiktorkowi bluzeczke, bo mam narazie pod lada odlozona w takim malym butiku - jak ja nie lubie takiego czegos, ze nie mozna placic karta !!! A ja to glownie karta place... no nic...zmykam... odezwe sie zapewne pozniej :)

Zdanka mi odszedł ponad 2 tyg temu ;D i poza tym zero reakcji porodowych ;D
asiak powiem że wózeczek fajniusi no i cena jeszcze bardziej przekonuje no jeszcze ten fotelik za 100 normalnie nic tylko jechć i brać o ile jesteś przekonana ;D
Gonia Twój opies lewatywki powalił mnie na kolana ;D ;D
Wioluś no ja tak myślałam małe cycki mało mleka dobrze że mnie uświadomiłas bo ja tez do cycatych nie należę ;D
Zmykam na poczte papa a jak wrócę to Wam pokarzę co Mikołaj przyniósł dla mojego syneczka ;D

Zdenka to może byc czop, taki gesty sluz, może być zabarwionyczerwonymi nitkami, czy cos takiego ::) w kązdym razie jednym dziewczynom odchodzi 2 tyg przed porodem, a innym przed samym porodem :) nie ma na to reguły ;D
Bartyś ale napięcie, ja bym chodziła cały czas zdenerwowana z myslą o tym że jutro urodzę ;)

Własnie wróciłam od babci, która popatrzała na mnie i stwierdziła że urodze przed terminem ;D zobaczymy co z tego wyjdzie :D
Chyba muszę usiąść do tej książki "Język niemowląt" ngdy nie mam czasu, a z tego co widzę dobre rady tam są zawarte :)

Mi niestety czop nie odszedł skurczy nie mam :(

Ale już mi o wiele lepiej niż wczoraj. Tak sobie myślę, że jak nie w tym tygodniu to najpóźniej w poniedziałek dzidzia będzie z nami więc nie jest aż tak znowu źle :)

a u mnie też jest szaro, brzydko, ponuro i ciągle pada deszcz szkoda bo jak by świeciło słonko było by nam weselej w oczekiwaniu na dzidzie

A ja dzisiaj jako dobra synowa pozyczyłam tesiocwej samochód. Będzie miała na czas dopóki nie urodzę i kilka dni po :)
A co u nas i tak stoi a tak do przynajmniej skorzysta :)
A poza tym jak nagle coś sie zacznie to od razu przyjedzie :)

Ale ze mnie dobra dziewczynka :) ehhh :)

reklama
Do góry