reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no to mamy cztery panienki i trzech kawalerow
u-mag40.gif
czyli przewaga dziewuszek...juz siedem grudniowych dzieciaczkow sie wyklulo..
u-huradva.gif

Wandzia no my o Ciebie tez dbamy, takze nie tylko siostra ;) a tesciowa kochana babeczka, twoja mama powinna sie od Niej uczyc nie tylko gotowania..
bartys a co to jest net radiowy :o ??? pierwsze slysze o takim :)
Beatka albo idz prywatnie zeby Cie gin porzadnie zbadal albo nastepnym razem powiedz swojemu zeby to zrobil czy Ty juz bylas na ostaniej i teraz tylko KTG ?? :(

Ale niespodzianka!!! Magdus sie nieodzywała i wróciła z dzidziusiem ;D ;D
MAGDUS, ZDENKA OGROMNE GRATULACJE​
Jak będziecie miały chwlke to wpadnijcie opowiedzieć jak było :D no i czekamy na zdjęcia dzieciaczków :D :D

Mnie też gin niebadał ostatnio, chociaż powiedział, że będzie :p i w sumie to tez niewiem czy mam jakies rozwarcie itp :p :p ale zwała :p ::)
Ziemzia napisałam, że sie odezwie w piatek, a gdzie jest aOLA ??? może tez już z dzidzią :D :D
Jak tak dalej pójdzie z rodzeniem to sama tu zostanę :p
Uciekam do łóżeczka, bo niebardzo się czuję, ide się wygrzać :)
Papatki,miłej i spokojnej nocki

Najpierw gratulacje dla nowych mamuś

MADZIA -ZDENKA wszystkiego naj naj :)

PAULA moje dzieci były owiniete pepowina i przy normalnym polozeniu dzieciaczkow nie robi to roznicy bo przy urodzeniu samej głowki polozna zsuwa tylko nie wolno wtedy przec pod zadnym pozorem co innego jezeli malenstwo jest ułozone posladkowo to wtedy rzeczywiscie od razu cesarke serwuja

BEATKo sprobuj tej pozycji na krawca nie jednej juz pomogła wiec a noz widelec przyspieszy skurcze

no i zapomnialam reszty postów co mialam napisac buuuu skleroza ciazowa

A teraz z innej beczki kochane kobiety te słonicowate i te gepardowate :) hehehe zaczynam pomalutku rodzic wiec nie zdziwcie sie jak znikne postaram sie dac znac chociaz jednej z was skurcze regularne cos mi wylatuje ciagle mokro boli mnie miednica krocze i jestem jaks dziwnie niespokojna jutro jak doczekam ide do lekarza
trzymajcie kciuki papa juz dzis sie nieodezwe ide polezec

No proszę proszę, nie było mnie od południa a tu aż dwa świeżo wyklute grudniowe dzieciaczki!!!  :laugh: ;D :laugh: ;D :laugh: ;D :laugh: No się zaczęło laseczki!!! Ależ jestem podekscytowana!!!

Magduś i Zdenka najgorętsze gratulki z okazji narodzin Waszych pociech. Niech zdrowo rosną i grzeczne będą!  :laugh:

kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif
kids-007.gif

Beatko jeśli chcesz to moge zadzwonić do mojej koleżanki i załatwić Ci namiary na fajnego ginekologa. Wiem, że badał ją przed porodem bo wiedziała jakie ma rozwarcie. Nie martw się i może spróbuj sobie pomóc  ;) np. przez masaż piersi. Ponoć działa.

Czarownico tak jak piszą dziewczyny nie słyszałam o tym, by dbać jakoś szczególnie o piersi. Ja stosowałam tylko żel ujędrniający firmy AA. A bepanthen jest rzeczywiście zbawienny jeśli chodzi o początki karmienia - dobrze jest go nawet wziąć ze sobą do szpitala.

Dobre wieści dziewczynki, jedziemy dziś cały czas na cycku!!! Ostatnie karmienie aż 35 minut!!! HURRA!!!  :laugh: :laugh: :laugh:

Zdenka Gratulacje!!!!!!!!!!!!

Aga..:)..ze mnie tez wylatuje..:)..ale to takie mleczne uplawy i tylko jak wychodze z kibelka..bo jak posiedze to cicho sza..chociaz ja mam jazdy ze ciagle cos leci

niestety ja wciąż 2w1 :p ale wiedze że stęskniłyście się za mną ;D :-*
byłam rano na KTG (nic nie wykazało :p) a potem pojechaliśmy do rodziców na obiadek

ale nam się dzieciaczków urodziło ;D
Magdus Zdenka gratuluje

Beata ja tez robię sie pomału przeterminowana :p cos ci nasi synkowie to leniuszki ::) jutro mam termin a tu nawet mnie nie szczyknie ;) ;D
przestałam juz o tym mysleć widocznie chce byc grudniowym dzieciaczkiem ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

Natalia - ale fajnie, że Ingusi cyc wystarcza i że mleczko jest! Bomba! Jeśli możesz to proszę podaj mi namiary na tego ginekologa! Bardzo chętnie się do niego przejdę! Pliiiizkuś! A jesli chodzi o masaż to już próbowałam...nic nie daje!

Agamarkam - to Ty już rodzisz! Nie wiem dokładnie jak wyglada ta pozycja na krawca i ile to trzeba w niej stać...Pewnie już nie zdążysz zajrzeć, ale jęsli byś była to napisz prosze.

reklama
Aga - mam takie same objawy i nic :(
Kurcze...jkuz bym chciala pomalu rodzic no :) Tzn jeszcze chociaz poczekalabym z tydzien... gora 2 - tak zeby na Swieta byc juz z dzidzka w domciu :)

Do góry