reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Aussi - widzę, że nasi mężowie mają podobne sposoby na odstresowanie - mój świruje na punkcie kart graficznych i głośników, tylko ze względu na gry!!! Mamy w domu 5 kompletów (po5) głośników - co gorsza jakby mógł to kupowałby coraz to nowe ::)
Paparki i miłych snów!!

reklama
dziewczyny dajcie mi jakąś instrukcje jak wstawić te nowe paseczki gdzie co i jak bo już się pogubiłam :laugh:
teraz ta strona wygląda jak na imprezie karnawałowej

Aussi
wielkie gratulacje trochę ci zazdroszcze teraz musze czekać do końca lipca do kolejnej wizyty chyba że mój dzidziol znowu się postawi i nic nie pokarze ;D łobuz mały

.png

czesc laseczki ..:),..i brzuchalki..:)..no i buzialki dla maluskiej Ziemzi w brzuszku mamy i malego aussi..:)..

milej slonecznej sobotki zycze wam..:)..i zabieram sie za sprzatanko..:)..paa..buziaki do pozniej

aOLA, dziendoberek :)
Na watku: Zeby bylo Wam latwiej, GAGA podala dokladna instrukcje - nie chce mi sie jej przekopiowywac, nie mam myszki swojej uluionej i sie mecze z tym czyms w laptopie i mnie szlag trafia. Tam jest naprawde klarownie podane, tylko ja wzorem Beatki, ktora mnie wczoraj oswiecila :) podaje Ci jeszcze instrukcje koncowa, bo tego tam nie ma:
w Twoich publicznych danych, tam gdzie suwaczki wklejalas, wklejasz adresik ten co sobie od GAGI przeczytasz jak masz zrobic (ale ja mam skladnie od rana) i robisz tak
i wszystko!! zadnych spacji pamietaj. Ja mialam ten problem, ze za duzo znakow mialam wykorzystanych i wszystkie spacje miedzy suwakami pousuwalam i nawet usunelam jeden w adresiku, i bez tego tez dziala ;D Powodzenia, mam nadzieje ze sie uda :)

Witajcie kochane sloneczka :)

Poddaje sie chyba dzis jest za gorąco na tworcze myslenie wroce do migajacych napisów popoludniu wypije kawusie na dzien dobry i biore sie do pracy moje kochanie konczy dzis 33 lata ale sie starzejemy dzieci mi rosna jak na drozdzach :) Za waszym pomyslem ide w poniedzialek do lekarza na wizyte zabieram termosik i kanapeczki chce juz wiedziec ciagle sie sprzeczamy o imie dla malenstwa a tak jak bede wiedziala co to przynajmiej skupimy sie na jednym Wiecie co jest cudownie chyba od momentu kiedy jestem w ciazy zapomnialam ze za kilka miesiecy stuknie nam 10 lat malzenstwa totalne odnowienie spacerki romantyczne kolacje itp jest cudownie chyba juz zapomnialam jak to bylo kiedys proza zycia zjadla nasz entuzjazm az trudno mi uwierzyc :)ale dosc juz teraz troche o waszych postach :) :)
Asusi gratulacje teraz tylko czekac na rozwiazanie i pierwsze wspolne chwile z malenstwem
Co do imprezy sylwestrowej to chyba nasze plany sie nie zmienia pod warunkiem ze urodze mam tak wspaniala mame ze bez wachania zostawie malenstwo sciagne mleczko na poczatek a potem dojade zeby nakarmic iskierke bedzie to zabawa z soczkiem ale planowalismy ja dwa lata wspolnie ze znajomymi bo i oni obchodza 10 rocznice slubu wiec nie mozna tego odwolac a bedzie tak najpierw odnowienie przysiegi malzenskiej w kosciele biala suknia i te sprawy widzialam w wielkanoc jak to wyglada bylo pieknie jak dzieci starsze staly obok rodzicow skladajacych przysiege w kosciele potem zamiast kwiatow zabawki dla osrodka terapi zajeciowej u nas w miescie a po zakonczeniu cztery kare konie i sanie pod kosciolem i przejazd do lokalu zaplanowalismy to do konca tylko nikt sie nie spodziewal ze bedziemy tez swietowac narodziny iskierki powiem wam szczerze ze tak dlugo czekam na ten dzien ze nie moge sie doczekac ach zapomnialam my i goscie bedziemy ubrani w 18-wieczne stroje impreza w sumie na 50 osob plus dzieci w zamku w chałupkach kolo granicy ciesze sie jak dziecko ktore czeka na kulig :) wiem powiecie ze zwariowalam ale coz zawsze bylam taka :)
                                                                                          Pozdrawiam :)

Czesc Dziewczynki!!!
Jak noc? JA mam coraz wieksze klopoty ze znalezieniem wygodnej pozycji. Na brzuchu odpada, a ja inaczej nie potrafie zasnac!!! No i wierce sie cala noc.A jak u Was? Spicie bez problemu? Znalazlyscie juz najwygodniejsza pozycje do spania?

Ziemzia - mezus dostal wczoraj na uszy sluchawki i poligon odszedl w sina dal ;)

OK. Jedziemy na dzialke robic sesje zdjeciowa. Brzuchol + psiak. Mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie i wieczorem sie Wam zaprezentuje.

Milej soboty!!!

GRATULACJE AUSSI!!! Czyli teoria tu wykombinowana co do płci Maleństwa przy Tobie w łeb wzięła... Ja idę do gina we wtorek, ale u mnie to jeszcze za wcześnie chyba żeby coś zobaczyć?

Ja w Sylwestra mam przechlapane, termin na 28 grudnia oznacza, że prawdopodobnie spędzę go w szpitalu i kto wie, może już z moją Kruszynką!!! No chyba, że zdecyduje się poczekać do stycznia, ale tak czy tak mam po zabawie... Mówi się trudno i tak jestem szczęśłiwa!!!

No Agamarkam, już 10 latek?!! Piękna rocznica, nic tylko pogratulować i życzyć tak dalej!

Fuczak - ja tez myslalam, ze to jest niemozliwe, zeby zobaczyc plec. JA przeciez jeszcze ruchow malucha nie czuje!!! Wydaje mi sie (ale moge sie mylic), ze dopochwowe USG jest dokladniejsze. Popros gina, moze a noz sie uda!
Bede trzymac kciuki!!!

reklama
Nie chce Was rozczarowywac, ale ja mialam w 13 tygodniu usg, i nie bylo jeszcze widac ;) No chyba ze gin Wasz dysponuje jakims nieziemskim sprzetem :) Ale spokojnie, wszystkie predzej czy pozniej sie dowiemy, najpozniej w grudniu :) Hihi.
A ja juz zdazylam skoczyc do sklepu i zaopatrzyc sie w nowe klapki, mam jeszcze na oku jedna bluzke z takimi trokami po bokach, a z przodu kopertowa - taka bedzie chyba wygodna na brzuchola. Tez sobie po nia skocze, a co. Buzka, milego dnia!

Do góry