reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Udalo sie!!! ,Beatka, jestes nieoceniona :) Do mnie trzeba mowic duzymi literami niekiedy :) A najlepiej mi rozjasnia sprawe taki schemacik, jak pokazalas, od razu wiedzialam, o co chodzi:) Problem byl w tym, ze liczba znakow byla za duza i mi sie nie miescily, a jak sie nie miescily to nie bylo obrazka. Pousuwalam spacje miedzy adresami, a ze jeszcze jednego znaku brakowalo, to w jednym adresiku apostrof wywalilam, bo uznalam ze jest zbedny ;Di hihi wyszlo!!! Dzieki :) A Didi ma tyle miejsca miedzy suwakami, ja nie wiem jak ona to zrobila:)
Super Beatka, ze Cie dzidziolek tak kopie. Mnie cos nie chce. Dzis odwiedzila mnie kolezanka, obecnie jest w 24 tygodniu, tak na dobra sprawe dzidzia zaczela ja kopac tydzien temu. I teraz kopie jak dzika :) Ale jak ciocia Madzia trzymala za brzuszek, to ani rusz :) Nie bedzie kopac na zawolanie :)

reklama
Hejka!!
aussi - bardzo sie cieszę!! Widać warto zmieniać gina, bo dzidzi będzie teraz lepiej, a ty będziesz spokojniejsza - oby tak dalej!!
Dziewuszki, teraz ja się pomęczę z tymi suwaczkami! :laugh:

No i pełęn sukces - wszystko działa, oj, gdyby nie wy dziewczynki, to bym sobie rady nie dała. U nas teraz jak w karnawale ;) Wszystko błyszczy, miga, połyskuje - ekstra imprezka!!

ZIemzia w koncu to grudzien..:)..a na koniec miesiaca impra ..:)..co prawda szalenstwa tej nocy nas omina..ale za to bedziemy mialy przy sobie dzidziolki i to bedzie najcudowniejsza noc..:)..wiec musi byc migajaco i swiecaco..:D :D

Oj będzie - szaleństwo do białego rana ... ale takie słodziutkie  ::) już nie mogę się doczekać tej naszej kruszynki!!
Xmassleigh.gif

ok..ja juz mam lozeczko zrobione..:)..cos dzisiaj jestem wykonczona i brzusio mnie znow troszke boli....zmykam mmyju i do lozeczka..:)..papa..milej noc i kolorowych...ppapapapal...do juterka

Aussi - gratulacje! Z wrazenia suwaczkowego zapomnialam od razu :)
A u nas, jak u prawdziwych grudniowek ;D Kolorowo, blyszczy sie, mryga, jak choinki :) ;D Teraz przeczytalam Wasze komentarze - bo wyskoczylam w trakcie pisania po meza i widze ze mamy to samo skojarzenie!! ;D

reklama
Dziewczynki,
ide spac.Zbyt duzo wrazen jak na jeden dzien (kupilismy nowego kompa i od kilku godzin czuje sie jakbym byla na poligonie,bo moj mezus zabawia sie w gre Call of Duty ;) )

I jeszcze jedno. Moj gin zaleca picia duzo mleka i jogurtow. 1l dziennie.Truskawki,szparagi i inne to podobno za malo.

Buzka i kolorowych snow. :laugh:

Do góry