Magi
Fanka BB :)
Udalo sie!!! ,Beatka, jestes nieoceniona Do mnie trzeba mowic duzymi literami niekiedy A najlepiej mi rozjasnia sprawe taki schemacik, jak pokazalas, od razu wiedzialam, o co chodzi Problem byl w tym, ze liczba znakow byla za duza i mi sie nie miescily, a jak sie nie miescily to nie bylo obrazka. Pousuwalam spacje miedzy adresami, a ze jeszcze jednego znaku brakowalo, to w jednym adresiku apostrof wywalilam, bo uznalam ze jest zbedny ;Di hihi wyszlo!!! Dzieki A Didi ma tyle miejsca miedzy suwakami, ja nie wiem jak ona to zrobila
Super Beatka, ze Cie dzidziolek tak kopie. Mnie cos nie chce. Dzis odwiedzila mnie kolezanka, obecnie jest w 24 tygodniu, tak na dobra sprawe dzidzia zaczela ja kopac tydzien temu. I teraz kopie jak dzika Ale jak ciocia Madzia trzymala za brzuszek, to ani rusz Nie bedzie kopac na zawolanie
Super Beatka, ze Cie dzidziolek tak kopie. Mnie cos nie chce. Dzis odwiedzila mnie kolezanka, obecnie jest w 24 tygodniu, tak na dobra sprawe dzidzia zaczela ja kopac tydzien temu. I teraz kopie jak dzika Ale jak ciocia Madzia trzymala za brzuszek, to ani rusz Nie bedzie kopac na zawolanie