reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hejka :)

Ale sie dzis narobiłam :p a i tak jeszcze nie skończyłam ::)
Przeprowadziliśmy dziś Kacperka ze spaniem do jego pokoiku, zobaczymy jaka będzie ta noc ;)
trochę mi smutno, ale nie może przecież ciągle z nami spać w pokoju.

U nas dziś cały dzień pada :( nie przestało ani na chwilkę ::)
Myslałam że więcej napiszecie a tu tylko 5 stron ;) ;) ;)

Klucha no moje samopoczucie nie jest najlepsze, strasznie nie chce mi sie wracać do pracy :(, żal mi zostawiać Kacperka :( ja to chyba bym mogła siedzieć w domu z dziećmi :p jedyna pociecha w tym że teraz Kacperek póki co zostaje z tatą a potem zobaczymy.

Hanka to kiedy przyjeżdżasz na tą Finladię??? ;D

Natalio ja to bym sie cieszyła jakby mnie tak ktoś nieraz chciał wyręczyć ;) ale nie babcia przyjdzie, jak Kacperek ładnie sie sam bawi to go akurat bierze i potem jak pójdzie to już sam nie chce sie bawić ::) i to mnie najbardziej wkurza! :( no ale Twoja teściowa to już przesadza!!!! żeby mówić na siebie "mamusia"!!! ::) no zabiłabym!

Asiu gratulacje dla Majusi za nocnik!! :D

Natalia Gratulacje dla Ingusi raczkowania :laugh: :laugh: :laugh:

Joeey doświadczenie już masz więc następne będą bliźniaki ;) ;D czekamy na Wasze zdjęcia a zaraz ide obejrzeć Ady i Paulinki :)

Oj Natalio aż mi Ciebie szkoda :( biedactwo tak to przeżywasz, ale jest jeden plus tego że nie mieszkacie z teściami i nieługo sobie pojadą :) Głowa do góry!

Joeey, Wanda zdjęcia Ady i Paulinki cudne :laugh:

Filipek, Cypryś i Oskarek dawno ich nie widziałam, ale chłopcy urośli :)

Misia i Gabrysia urocze na spacerku :)

Szymuś cudnie na plaży :) zawsze mnie rozbrajaja takie zdjęcia z nad morza :)

Paulinka aniołek rzeczywiście jak aniołek :angel: :D

halo gdzie Wy sie podziewacie ??? jak ja mam czas to Was nie ma :( :( :mad: ::)

Joeey i Wanda są usprawiedliwione ale reszta!!!! NIE! :p

Zdanka sie wczoraj pokazała i znikła dziś na cały dzień :(

Magdamaj, Emma widze Was na gg ;D czemu sie nie odzywacie, dawno Was tu nie widziałam :(

reklama
Do góry