reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

o tak...! z Any niezla aparatka ;D
Ola fajnie napisalas z tym wiadrem :laugh:
Gaba no ale napewno zaraz sie za Ciebie wezmie jak przebrnie przez ten kredyt ;) :laugh: a kredyt na autka chyba tak ???
ja dzis mialam pracowity dzien - wzielo mnie na sprzatanie, ukladanie w szafkach czyli rzeczy, za ktore nie biore sie codziennie i odkladam :p nawet dywan wzielam z blok i wytrzepalam, a poniewaz nie mam trzepaczki to uzylam rakiety tenisowej :laugh:
a teraz ide robic zakupy na allegro, w ciagu dnia juz zamowilam fotelik dla Ady i widze, ze konto jeszcze nie zupelnie puste :laugh:

reklama
Gabi późne, ale szczere życzenia. i gratulacje z okazji ząbala (nasz klub bezzębnych wykrusza się w zastraszającym tempie) - a my nadal czekamy (jak długo jeszcze???)

Magduś spóźnione, ale szczere życzenia

Ana
super że miałaś tyle odwagi. no i jestem pod wrażeniem rodzinki, że Cię w tym wspierała

Ola :laugh: :laugh: :laugh: :) :laugh: :) :) :) :laugh: :D :D

No no Ana taka nie pozorna a taki numerek ;D ;D ;D ;D oj ciekawa kobita z ciebie nie ma co ...i z "przeszłością" ;) ;D

Dzięki dziewuszki za adreski tak ładnie do mnie napływające i przypominam tym co jeszcze nie wysłały żeby mi na priva podsyłać bo jak nie to będe się upierdliwie dopominać ;D ;) :p

Ola to i tak Rafał wspaniałym wykonawcą twoich poleceń..... Astek przez pół dnia mówił by "ZARAZ"

wszyatkim "ROCZNICOWYM" najlepsze życzenia!
a Oskarkowi gratulujemy zębolka
u nas pokazał się czwarty na dole, góra wciąz pusta

Joeey, to u Ciebie takie "wykopki" na drodze, prawda?

tak Was czytam i czytam i... czy Wasi mężowie cały czas  nie wiedzą, gdzie w domu jest cukier??? ale ja na razie odpuściłam, nawet wspaniałomyslnie zaproponowałam mojemy żeby sobie pojechał na weekend w ukochane góry, niech korzysta ostatnia szansa, póki jest u nas moja mama
a z wyolbrzymiania problemów to korzyść taka, ze mój Piotr już ponad 2 lata nie pali - takie awantury robiłam, że skończył z nałogiem, mam nadzieję na zawsze (na hormonach wtedy byłam, więc miałam dopalacze), teraz też się czasem awanturuję o piwko, wiem, ze przesadzam, ale tak już mam...
a mnie nie chce się jutro do pracy, wolałabym z Agatka zostać buuuuu...

No i przebrnelam przez Wasze posciki normalnie piszecie i piszecie :p

Kamilko jak nie masz sukni slubnej to ja mam bardzo tanio do sprzedania w roamiarze 36/38 za 200 zl juz po czyszczeniu i na czasie bo slub bralam rok temu  ;D  do tego jest welon rekawiczki i buty.Jakbys byl CHETNA TO SIE ODEZWIJ

Olici mojej 2 gorne jedyneczki sie przewbijaja :)

A co do "rozwodow" to ja tez mam czasami dosc meza.Normalnie wydaje mi sie ze przesadza z tym piwkowaniem i czuje sie jakby byl kawalerem bo co chwile mowi mi ze chce to czy tamto a to kwoty 100 zl a to 200zl normalnie czuje sie jabysmy byli miliarderami :mad: juz nie piszac o jego mamuscie do ktorej niestety idziemy jutro na obiad tfuuuu :mad: 2 godzinki i bede miala z glowy ta durna wizyte  :laugh: :laugh: :laugh:

ja??

a faktycznie, wyglad anielicy, pozory myla ;D

w kazdym razie zycie jest jedni i nie ma sie czego bac; a ja do tego reaguje czasem impulsywnie i po wariacku, ale nigdy nie zalowalam, teraz juz stonowalam, ale kiedys bylam ostro postrzelona choc paradoksalnie zawsze b rozsadna haha ;D

oczka sie kleja, chyba zaczynam czuc dzidziolka, albo to kolacyjka ;)

kolorowych :angel: :-*

reklama
z wiadrem to nic Kiedys wróciłam z pracy i weszłam w odkurzacz Więc pytam dlaczego stoi na środku przedpokoju a mój ukochany że gdyby go schował to bym nie zuważyła ze odkurzał tak z własnej inicjatywy ;) ;D

ide spac dobranoc

Do góry