reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mam do Was pytanie, ale nie wiem gdzie sie z nim wbic :) chyba tu. mianowicie nosze sie z zamiarem kupienia depilatora, poszukalam na allegro co jest ciekawego i znow mnie zalamali, bo samego brauna jest z 5 rodzajow ::) i czym one sie roznia, czytam to dla mnie jedno i to samo, ale typy rozne no i ceny. No i nie wiem, czy lepszy braun, philips czy rowenta?? ta rowenta ma najwiecej pesetek i jakies kuleczki masujace lagodzace bol, dobre to??
Nie kupie zanim mi nie poradzicie :)

reklama
ja tez ide spac bo Oskar nie zjadl zupki na obiadek i nie pospi dlugo  :(

:) :) :) :) :)
  dobrej nocki                                                                                                                             :p
:) :) :) :) :)

Magi ja mam Brauna ale zamierzchly model i tez chcialam kupic nowy ale sie waham pomiedzy takim urzadzonkiem do wosku ;D bo ten moj depilator to gorszy niz tortury ;D ale teraz chyba sa takie lepsiejsze ;) niebolace

Gabi a jaki typ masz?? bo jeszcze sobie zakupie taki zamierzchly niechcacy :) mowisz ze boli?? ............... zaraz mnie zniechecisz ;D ;D ;D

Wandziu Twoją nieobecność zauważy każdy, więc się nie martw.  ;)

Przeczytałam Tomkowi fragment o kwiatku i kwiaciarni, która jest 10 m od Waszej klatki i co Tomek na to? "A zapytaj tam na forum, która ostatnio kupiła swojemu mężowi piwo!  :mad: My mamy sklep 3 m od klatki a nie przypominam sobie, żebyś mi kiedyś piwo kupiła..."  ::) :laugh: :laugh: :laugh:

Ale tak naprawdę to ja narzekać nie mogę, czasem dostanę kwiatuszka tak bez okazji.  :laugh: Jeszcze mi się przypomniało. Rozmawialiśmy kiedyś ze znajomymi o kwiatkach i prezentach i moja koleżanka zaczęła się skarżyć, że jej mąż przed ślubem to cały czas kupował jej kwiaty i prezenty przeróżne, sexi bieliznę itp itd a po ślubie to nic a nic. Na to mąż odpowiedział, że wtedy to mieli oddzielną kasę i to miało jakiś sens a teraz jak chce kwiatka to niech weźmie pieniądze i niech sobie kupi!  :laugh: :laugh: :laugh:

A co do rowerku to będziemy jedli taki: http://www.allegro.pl/item113508757_rower_gorski_giant_boulder_500_mtb.html

Ewela nie wykręcaj się teraz, przysyłaj ciastko i kawę kurierem!  ;) :laugh: A swoją drogą to masz co nosić! Kawał chłopa z Szymusia! ::)

NAtalia..ahahha:D Two Tomek ma mistrza..:)

ale jelsi chodzi o piwko to ja zawsze jak wychodzilam na zakupy to pytalam Piotra chcesz piwko..albo jak bylismy razem w sklepie tez chcialam mu kupic to pewnego razu on do mnei tam mowi : co Ty ciagle z tym piwem ? chcesz nie rozpic czy co..? "
i badz tu dabrą..:D :D

hehee
Natalia dobry twój Tomek z tym piwem to ja jutro musze pawłowi pokazać twojego posta bo ja mu kupuje piwo codziennie a kwiatka nie pamietam kiedy dostałam musze się zbuntować heheeee :laugh: ;)

reklama
Do góry