reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Nudzem siem...
u-olis01.gif

Ziemzia sliczne zdjecia ja nigdy w zoo nie bylam :-[ ::)

Joeey glowa do gory w trudach macierzynstwa nie jestes sama ja mam bardzo podobnie ::) :( niestety

Ja tez juz jestem

Mały śpi od 17 a ja juz zdąrzyłam byc w miescie na zakupkach ;D

Teraz tylko czeka mnie sprzątanie :laugh: ::) zaczynam od łazienki buuuu ale mi sie nie chce ::) :mad:

Ewela ja stawiam 9200 :laugh:

Sorbus..alez sie uparla na tego PAwelka..:D :D...ja mam Piotrusia..:D

Joeey...ja zabieram tylko co potrzeba..bo w mieszkaniu malo bedzie a po co na poczatek tyle kasy wydawac  jesli wszystko mamy tutaj..wiec zanieram koce ..posciel ..reczniki ..no a reszta to ciuchy mlodego i moje..no i buty..:D

Ewela 9350 :) a jaka nagroda???

My jutro idziemy na szczepienie na WZW i nie mieliśmy przesunięcia przez chorobę  :p

Didi napisałam Ci na gg co chciałam :) a Kacperek mały kaskaderek ma sie dobrze :) i nic mu na szczęście nie jest  :)

Ziemzia fajne zdjęcia :) a najpiękniejsze to pierwsze z tym małym misiem w środeczku :)

Umyłam dzis okna w kuchni i w dużym pokoju :) jutro jeszcze mnie czekają 2 duze okna :p

a Kacperek właśnie próbuje przejśc z pokoju na przedpokój do mnei do komputera i jest już w połowie drogi :D

reklama
Paula to jak jutro umyjesz reszte to zrób sobie przerwę w środę a w czwartek zapraszam do mnie bo moje okna w stanie strasznym ;) ;D

Do góry