reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć dziewuszki - łakomczuszki!
Ja właśnie jem śniadanko. Taki w pracy zapierdziel, że nawet nie miałam czasu na inkę - dobrze, że rano w domku zdążyłam coś chlapnąć. Na szczęście teraz już jestem trochę bardziej "wolna".
Paaricia - wiesz jak to jest pracuję niby 8h dziennie, ale jak jest robota, to więcej trzeba. Teraz i tak się oszczędzam, ale przed brzusiem to zdażało mi się wcale nie spać nawet 4 dni - pracowałam 24 na 24, a do tego taka głupia jestem, że za nadgodziny mi nie płacą ;D Ale lubię swoją robotkę, więc cóż - takie życie....
Natalia - ja chodzę do szkoły rodzenia MARIA i prowadzi ją właśnie "tajemnicza" pani Maria - cudna kobietka o złotym sercu! Ma olbrzymią wiedzę i chętnie doradzi we wszystkim najlepiej jak potrafi, a do tego cały czas pyta każdą z osobna o samopoczucie i czy wszystko dobrze, no i do znudzenia powtarza "jakbyście się o coś niepokoiły to dzwońcie do mnie na komórkę, wszystko obgadamy i będzie dobrze". Na każdych zajęciach (3 razy w tygodniu) słucha serduszka maleństwa i sprawdza ułożenie kruszynki, a jak jest już blisko porodu to interesuje się jak swoim dzieckiem i tylko cały czas nam mówi, kto urodził, gdzie, chłopaczka, czy dziewuszkę i jak to było.... Jest naprawdę superaśnie i chętnie chodzę na te zajęcia. A co do brzuchatek, to zaglądam, tylko rzadziej, bo boję się, że tu nie nadążę ;)

reklama
ej dziewczyny....to moze ja tez przyjde w poniedzialek na 17 :) ale ja musialabym sama niestety :( bo nie mamy z kim Wiktorka zostawic, wiec mezus musialby w domku zostac :(

Gonia pawilon E jest tak troche z tylu... jak wchodzisz przez glowna brame, to skrecasz bodajze w lewo i przechodzisz po takim jakby tunelem z tych budynkow i tam bedzie budynek E :) Wiem bo bylam tam u kolezanki w szpitalu jak lezala w ciazy :)
Pozdroweczka :)

No to pewnie przyjde :) Jak zobaczycie taka niewielka osobke (162 cm) ktora pyta o dziewczyny z Forum, to bede to ja ;D hehehe Na pewno bede sama - chyba ze przyjde z cala rodzinka, ale to byloby bez sensu - wiec moze lepiej sama :) no ale jeszcze w weekend sie umowimy :D

reklama
No w końcu udało mi sie wcisnąc na forum , miałam jakies kłopoty. Ale wyszło to na dobre bo poszłam i spusciłam wode w basenie i go trochę poszorowałam, ale teraz mnie okropnie boli podbrzusze więc resztę dokończę juz jutro. Widzę że szykuje sie spotkanko w szkole rodzenia no ja raczej nie dam rady. Ateraz mi się zaczęło ranne wstawanie bo koniec wakacji i mój synuś zasuwa do szkółki.

Do góry