reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wiecie co, a jak husky jest upasiony to wtedy mozna go pomylic z alaskanem?? :) No to moge przyznac, ze na tych zdjeciach widac ze husky jakis chudszy, jak zabiedzony wyglada ;D ;D ;D Ale sobie za to zapamioetam ze oprocz husky sa alaskany i malamuty, bo nie mialam pojecia, a nuz gdzies zablysne wiedza czym sie od siebie roznia ;)

reklama
Magi - jedziemy na tym samym wozku, tez nie widze roznicy. ;D Ale z nas ignorantki! ::) Ale pewnie faktycznie jakby je postawic obok siebie to bysmy polapalu o co chodzi! ;D Dosc ze pieski fajniutkie cokolwiek one sa! ;D

Ewelinko - glowa do gory! W najgorszym razie urodzisz odrobinke wczesnie, ale ten najniebezpieczniejszy czas to juz mamy za soba.

Hejka Ewelina :) My sie jeszcze nie poznalysmy - ja jestem tu nowa i tez mam krotka szyjke... narazie nie mam rozwarcia cale szczescie, ale boje sie ze moze sie podobnie zaczac dziac jak u Ciebie, takze lez kobitko duzo i nogi do gory zeby dzidzia jak najdluzej w brzuszku byla :)
Laseczki - ja sie na psach w ogole nie znam !!! I nie widze zadnej roznicy miedzy tymi dwoma na zdjeciu, no moze poza tym ze ten u gory bardziej w braz a ten na dole bardziej w szary :) A tak to nic poza tym nie widze :)
Ja mam w domku kanarka :)

A ja mysz. ;D ;D Ale chyba sie juz wyniosla - zobczyla pulapki i okazala sie na tyle inteligentna, zeby poczuc sie nie proszona. ;)

Aussi, teraz to mnie normalnie rozwalilas....to naprawde bym zablysla w towarzystwie :) a tak sie dziwilam czemu Ziemzia alaskana zdjecia nie pokazuje ;D ;D ;D jezu, sama z siebie sie smieje, ale skad ja moge wiedzec ;) ja Wam moge male chinskie rasy za to opisac ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Magi - bo mi sie brzuch urwie ze smiechu!!! ;D ;D
No to teraz chyba wszystko jasne?

Widzialyscie mojego synka na zdjeciu 3D? Z soboty... Wkleilam go do "Maluchow w brzuszku". Nie moge wzroku od tego zdjecia oderwac!!!

Tak jest! Prawdziwa mysz! Cale szczescie, ze sie nie boje myszy. 8) Wieczorami sie uaktywniala przez pierwszych kilka dni, ale juz kilka dni byl spokoj wiec mam nadzieje, ze sie wyniosla. Uroki starego domu! ;)

reklama
Widziałam Aussi - cudo w brzusiu, teraz musisz to brzusio ozłocić!!
Magi - no po prostu wymiękam!! Jesteś the best-ciara!!
A tak a propos: wiecie co mi się skojarzyło, że niedługo założymy coś na wzór AA i będziemy się witać " Cześć nazywam się ... i też mam krótką szyjkę..."  ;)
Paaricia - ja bym tej myszy nie ufała, tak łatwo to ona się nie wyniesie....

Do góry