reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Cyprysiowa po co ci anty? skoro juz sama widzisz plusy
moj Rafal to juz by chcial drugie :)
ale jeszcze musze sie skontrolowac i ustalic wersje co z ta moja szyjka
generalnie plan jest taki zeby robic na jesien :)

no i znowu na nartach nie pojezdze..!! hmm trzeba sprawe przemyslec!!

Hejo :)

Nasza sąsiadka urodziła dziś dziewczynkę :) Termin miała na 5 lipca, także chyba jednak dziewczynki się szybciej na świat pchają niż chłopcy :) Waży 3800 i 56 cm :) Ma na imię Alicja :) Także Kamil już ma dziewczynę dla siebie w drugiej klatce :)

A my mamy dziś 4 rocznicę ślubu :) A tu w Krakowie rajd a że Marcin wielkim fanem rajdów jest, to nie mogę mu odmówić tej przyjemności  ::)

Kamila no nareszcie :)

Ketsa no pamiętam pamiętam, jak radziłam Ci, żebyś odpuściła i dała teściowej się nacieszyć Maksem  :-[  ::)

(H)anka co dodawania dobrego przykładu jak dogadywac się z teściami to BEZ PRZESADY ! ;) ;) Ale tak naprawdę to ja się z nimi w miare dogaduję, tylko, że sporo zależy od mojego dobrego humoru niestety  ::)

No i na koniec musimy się pochwalić, że idą nam kolejne 2 ząbki u góry  ;D Narazie czuć je pod palcem bo nie widać jeszcze, ale co najciekawsze Kamil zaczyna zgrzytać !!!  ::) Nie wiem jak on to robi, ale autentycznie zgrzyta zębami  ::)

trzeba dla Martuli diete pogrubiajaco wymyslic!!

zreszta nie trzeba wymyslac - ja na takiej jestem

- bo nic a nic nie chudne :( a jem normalnie i bez przesady

Bartyś, najlepszego!!!
no ja nie mówię, żebyś im się od razu na szyję rzucała, ale poprawne stosunki to i tak baaardzo dużo. Moja teściowa za to od 2 tygodni nie odezwała się wcale (a mieszka niedaleko), pewnie znów chora albo boi sie, że będę chciała Jej Agatke oddać pod opiekę (no tego to na pewno nie zrobię!!). Jakoś za nią nie tęsknie wcale...

magda niby plusy widze ale jeszcze poczekam z 2-3 lata :)  A ja tez mam peknieta szyjke i pytam sie lekarki co teraz?? a ona ze mam sie nie dziwic ze mi pekla jak przeszlo przeze mnie ponad 4 kilo :D i duzo nie mam peknietej,przy drugim porodzie ma nie przeszkadzac to,i generalnie strasznie sie dziwiła ze urodzilam takiego wielkoluda bo niby dosc waska jestem :p
(h)anka dzis naszczescie jakos nie najgorzej sie czuje,fakt odszedl stres...:)

bartys gratuluje ząbkow i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO W 4ROCZNICE I OBY TYCH ROCZNIC BYŁO JESZCZE WIELE ...

reklama
Do góry