reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi tam myslalam normalnie komp mi ledwo zipie!Jakis gnojek mi przyslal na gg hej dawno cie nie widzialem mam twoje fotki z komorki i przyslal mi jakis adres no to ja tam wchodze i jakos potem nie odpisywal ten koles a mi komp zwolnil i zadnych zdjec tam nie bylo.A jakijest dobry program antywirusowy??

reklama
Magda ale czad mi tez to przysłał ale nic sie nie dzieje to nie wiem czy zadziałała ochrona

Didi jak myslisz- ja to wzystko pokasowałam

czesc laski  ;D ;D

u nas dzisiaj cudna pogoda a ja zaplanowalam mega porzadki  ;D i zakupy a taki skwar ze strach sie wybierac w miasto bo klima w aucie cos slabo chlodzi po zimie pewno malo gazu :( zreszta nie wiem czy przy dziecku mozna uzywac jak myslicie ???

wszystkim solenizantom wczorajszym i dzisiejszym Iduni Szymusiowi i Weronice naj naj naj lepszego

Cześć dziewuszki!!
Nadrobiłam w przelocie i spieszę, żeby wam powiedzieć co moje dziecko zrobiło!!!!! KUPĘ.... ale na nocnik!!! Normalnie dumana z niej jestem i to jeszcze taaaaaką wielką!! Ja ją zaczęłam sadzać na chwilkę po każdej drzemce w domu lub rano żeby się przyzwyczajała, bo ona już bardzo ładnie i mocno siedzi. I cały czas nic, nawet kropelki... a dziś kupa jak stąd do zachodu słońca!!

Ziemzia gratulacje dla Misi :laugh: :laugh: :laugh:
Ja też będę Maję sadzac ale jak wrócimy z nad morza bo tam nie chce mis ie brać nicika :p :-[ :-[ :-[

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZYMUSIA I WERONISI - ZDRóWKA RADOśCI I MNóSTWA ZABAWEK I MIłOśCI RODZICóW - żYCZY MAJUTEK I SORBUś

Hejka :laugh:
No u nas tez dzisiaj upał nieziemski i narazie nie wychodzimy na dwór dopiero gdzieś tak koło 15-16 pójdziemy na spacer, póki co wystawiam Kacperka na balkon dooki jest w cieniu :) też na dzisiaj zaplanowałam porządki, posprzatwałm już w kuchni i pranie wstawiłam a Paweł poszedł do sklepu...jeszcze zostały 3 pokoje i łazienka do posprzątania :p

a jutro wybieramy się z samego rana na zakupy, musże kupić sobie spodnie chciałam takie dżinsy za kolano :) i jak znajde to sukienkę na wesele, bo w sierpniu idziemy do mojej przyjaciółki, Paweł tez chce sobie cos kupić i pewnie Kacperkowi tez cos kupimy :)

Ziemcia gartulacje dla Misi!!! :laugh:

Didi ja chyba bym nie wytrzymała i poleciała sama ale jak masz coś do załatwienia to lepiej najpierw pozamykaj tutaj wszystkie sparawy :)

Życzę wszystkim miłego dzionka i spacerków :)

Spóźnione życzonka ale szczere dla Iduni oraz dla Weronisi i Szymusia z okazji skończenia pół roczku!!! Dużo zdrówka i radości!!! Buziaczki  :-* :-* :-* :-* :-*

Paula Adusia ma dopiero 23 ;) :laugh: :laugh: :laugh:

magduś a jak kliknęłaś na ten link to pojawiło ci się jakies okienko do ściagania czy tylko na niego klinkęłaś i było, pusto bo ja to miałam kilka dni temu i już nie pamietam :-[ :-[ :-[

Ziemzia - no gratulacje dla Misieczki :) Pierwsza kupa na nocnik... WOW... ja tez chcialam niedlugo zaczac wysadzac, chociaz Paulinka jeszcze nie siedzi zbyt ladnie :) Ale jak wroce w koncu do domku, to zaczne wysadzanie :)

reklama
Do góry