reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda mieszkanko czaderskie kurcze ale Ci zazdroszcze, mnie niestety narazie nie stac na to  :(
Fajnie by bylo ze spotkankiem  ;D i wypilo by sie cos  ;D, pogadalo i wogole....

Natalko dziwi mnie ze Ingusia ma uczulenie na lovelle, ja od urodzenia go stosuje zreszta On JEST DLA DZIECI ???

Joeey Ty niegrzeczna Kobitko , zreszta tak jak Paula tylko lozkowe sprawy Wam w glowie  ::) >:D

nic wypilam pol piwka i malo  :( a sklepy pozamykane buuuu i co tu robic ???

reklama
No nie wiem co mi się dzieje - znikł mój post pisany po 16 a teraz mi całą treść wykasowało - komputer strasznie mi szwankuje!

Paula - niestety nie jesteśmy na razie razem - ja przyjechałam do męża a on uciekł po 2 miesiącach!  Żartuję - czasowo pracuje za granica ale wraca w lipcu.
Po urlopie wypoczynkowym mam ustalony wychowawczy do końca roku - na wszelki wypadek ale zamierzam znaleźć sobie pracę trochę wcześniej.
To trochę zajmuja Ci dojazdy do pracy! O której musisz rano wyjechać?

wiolus - ja też słyszałam że lovela choć ładnie pachnie to często uczula dzieciaczki. Sama prałam pierwsze ciuszki w plynie loveli i miałam stracha, ze ją uczuli ale Gabi na szczęście odpowiada.

Bartyś..KAmilek superaśny..:)..a ata 2 fota w wanience..nono..maly apant doslownie oj bedzie rozkochiwal dziewczyny ..:)..no a rebiska ..nono..juz calkiem spore

a moj Alutek jeszcze nie ma zeba..buu..wyzynaja sie i wyzynaja

ach zapomnialabym

Ziemsia..MIska super..a jakie ma boskie baleronki normalnie schrupac by sie chcialo te nozki..hihih..slodka kuleczka..:)

Wiolus - nas tez nie stac kochana - kredyt na cale zycie wzielismy ;D ;D ;D hehehe :) Ale co tam, do odwaznych swiat nalezy :)

Didi - no i ja go nawet slyszalam :) hehehe ;D ;D ;D

taa...glosiki te nasze chlopy maja..ale jak co do czego to i tak nas nie przekrzycza..hihhi..;D

ok..ide do lozeczka..papapa...kolorowych snow...i milej nocy..

musze isc szybko spac bo jak syn zrobi mi pobudke o 6 albo 4 to chyba osiwieje..:)..

papapa..jeszcze raz spokojnej nocy i kolorowych

reklama
Do góry