reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey to zrób przerwę gdzieś po środku wykrzykników i będzie ok  ;)

Gabi  ;D ;D ;D

ostatnio zrobił się z niego również seksoholik  
mój tez mój tez mój też!!!!!!  ;D ;D ;D :p  

No my meczyku nie oglądamy tylko jak Polska gra, nawet Paweł za bardzo nie interesuje sie piłką  :p

Wanda oczywiście, że jesteśmy chętne :) ja to już nie mogę się doczekać!!!!!!!  :D ale chyba w sylwka to nie zabardzo, tak mi się wydaje  :p

Asiu ale ta moja synowa jest śliczna dziewczynka!!! na tym zdjęciu pod postami wyszła cudnie!!! taki cukiereczek!!!  :laugh: :laugh: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
kobieta chciala sie napic piwa wiec i wycieczka do sklepu nie byla jej straszna  :laugh: :laugh: to zakrawa na alkoholizm Wandziku  :laugh: :laugh: a o miskach ostatnio myslalam  ;) no konieczne beda jak juz sie spotkamy, jesli u mnie to dokupie druga bo mam 1 szt na stanie  ;D ;D ;D
a co do spotkania to trzeba juz zaczac cos organizowac  :) obowiazkowo  :) tylko kto sie podejmie bo to jednak potrzebny czas i kilka telefonow trzeba wykonac  :)

Joeey - spoko spoko - jakos sie zgramy ;D ;D ;D jak bedzie u mnie to nie trzeba misek - mam trzy ;D ;D ;D za to musimy kupic materace ;D ;D ;D
A spotkaniem ja sie moge zajac, jezeli dacie mi wolna reke (oczywiscie po uzgodnieniu ceny jaka chcecie podac za maksimum na osobe i po ustaleniu miejsca mniej wiecej), ale to dopiero jak sie obronie i bede pania mgr ;D ;D ;D

bylzm w galerii obejrzec misiaki, jejku jake sliczne :) :) :) Moskito jaki fajny patent na kąpiel ;D Karol pływa ;D

tak, tak spotkanie!!!! jestem za!!! zawsze i w kazdej chwili!!! :laugh: ;D :laugh:

Ketsa - ale masz zdolniachę w domu - siedzi, pływa i chyba sam się juz kąpie!

Nie miałam bladego pojęcia ze Pamcia ze swoją Lenką to takie gwiazdy TV! Przez przypadek zobaczyłam jej twarz w TVN style i tak mi przypomniało się jej zdjęcie a jak zobaczyłam podpis "mama Lenki" to byłam pewna że to ona.

Wanda - mam nadzieję że mnie nie wyrzucicie z forum za notoryczne błędy - często piszę bez polskich znaków ( klawiatura mi wysiada w laptopie) i zazwyczaj mam tylko 1 rekę wolną.... no i orłem ortografii też nigdy nie byłam :mad:

Karina kochana - nie gadaj mi tu glupot !!!! pewnie ze nikt Cie nie wyrzuci. A poza tym bez polskich znakow to dla mnie nie bledy... sama nie pisze z polskimi znakami - glownie dla Paaricii - bo ona pewnie widzi jakies chinskie znaczki wtedy na ekranie ;D ;D ;D

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz jest 1:1 dla Barcelony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hehehehe - no ja tez ;D ;D ;D

a szwagier na arsenalem jest i wlasnie mu napisalam smsa tresci: "I co pitolku maly, Barca wygra !!!!! Jupi !!!!!!!!!" heheheheh
a on mi odpisal: "poczekamy, zobaczymy" hehehehe

no to zobaczy kleske arsenalu ;D ;D ;D

Do góry