reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
jestem normalnie polamana..hihi a raczej mam zwichniety staw skroniowo -zuchwowy...czyli wybilam sobie zuchwe a to tylko przy sniadaniu jadlam jadlam i tak mi strzelilo patrze w lusto a tu takie wielki guziol wielkosci jajka normalnie szok ja sie przestraszylam ze swinka bo nigdy nie mialam zapakowalam mlodego i do lekarza a ta nas do specjalisty tak wiec w autobus t do centrum bydgoszczy..a tam mnie przeswietlili a pan dokorek powiedzial ze powinien wsadzic mnie w taki apatar abym nie ruszala zabardzo szczena..:D ale powiedzialam ze podwiaze sobie apaszka..:)..jutro wyniki..powiedzial ze po tygodniu zaczne cwiczyc zuchwe aby niebylo zmian..:D

no kurcze nie zdziwilabym sie gdyby takie cos mi sie stalo podczas igraszek z Piotrem jak by  jakies lody byly w temacie ale chlop daleko  a tu przy sniadaniu takie cos normalnie komedia..:D..kurcze nawet mowic zaduzo niemoge bo szczeka boli

mamaCyprysia pisze:
To ja potwierdzam ze wanda jara jak parowoz!! i tylko kusi tych ktorzy rzucili.niedobra wanda !! :D

tak jest, Cyprysiowa druga sciemniara, potwierdzi wszystko ;D ;D ;D Jeszcze Didi moze potwierdzic ;D

didi ale numer największa gaduła na bb nie może mówić ;) :laugh: :laugh: :laugh:
Ale tak serio to raczej mało smieszne - mam nadzieje że skończy się niczym poważnym tylko niewielkim bólem który teraz odczuwasz :laugh: :laugh: :laugh:

fak fak fak..to jest tragenia..a Cyprysiowa sika ze mnie ze smiechu...buuuuu..:(...hahahah..normalnie jaja..jak dziwnie sie czuje tylko isze i milcze nawet do dziecka nie odzywam sie ..bo paszcza boli..

reklama
ojjjj Didi toś się urządziła....ja myślałam że to może kara za gadulstwo ... :p ;D...
no ale życze szybkiego powrotu żuchwy do właściwego miejsca!!!!

Klucha oczywiście akwarium skonsultowane z rodzicami od samego początku (bo jeszcze się łudziłam że wybiją mi z głowy... ale nawet sie sami ucieszyli...bo sami w kropce i pojecia zielonego nie mieli co córce by sie spodobało a ona tylko zainteresowana zwierzętami i mizdrzeniem sie do lusterka zero jakich kolwiek innych sprecyzowanych zainteresowań...)

Do góry