reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Paula25 pisze:
KarinaNieZie pisze:
Ja dopiero dostałam kopa do roboty i właśnie zaczynam piec ciasto  :)
Karina Ty to masz wene!!! podziwiam  :) ::)

w związku ze zmianą miejscwości chcę zmienić pracę
a gdzie się przeprowadzacie ???
Szkoda ze ta wena spływa na mnie tak poźno - polożyłam sie po 1 a o 3.30 Gabrysnia sie obudziła na jedzonko i w trakcie karmienia zebrało jej sie na zabawę, najpierw słodkie uśmieszki przez cycek ... i tak wlczyłam z nią do 5. Na szczęście spała potem do 10.

Ja juz od sierpnia przeprowadziłam sie do męża do W-wy ale nadal pracuje w Częstochowie -jestem teraz na urlopie wypoczynkowym ( cały zalegly z 2 lat).

Czesc dziewczyny.Wpadłam na chwilke,pozniej nadrobie.
Mam pytanko : kiedys ktoras z was wkleila schemacik kiedy mozna wprowadzac jaki owoce i warzywa.Nie pamietam gdzie to było,pisze tutaj bo szybciej przeczytacie :) Wklejcie mi prosze ta stronke jak pamietacie .dzieki z gory

ide do mojego bin ladena terrorysty :) juz nie mam na niego sil!! :mad:

wanda jak bym pamietala gdzie to było to bym sie chyba nie pytala  ;) :laugh: :laugh:
A tak w ogole to łatwo mowic glowa do gory jak non stop krzyk ,musze go miec na rekach i nie moge nawet siedziec tylko chodzic po pokoju wiec uwierz pol godzin z nim na rekach lub krzyku wyczerpuje  :(

reklama
Do góry