reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
My dalismy za slub 35 zl ;D ;D ;D ;D tez nam powiedzieli co laska ale z regoly daja 50zl a my dali 35 bo nie jestesmy regola ;) ;) ;)

Cyprysiowa opowiadaj co z tym tesciem ;D

Natalko normalnie sie poplakalam czytajac ta wypowiedz.Juz sobie wyobrazilam te biedne dzieciatko ktore placze buuuuuu :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ja tez ide dzis wczesniej spac bo jutro do pani doktor :laugh:

Paula podaj mi adresik na maila to Ci prześlę natalia.panko@wp.pl

Bartyś już Ci pisałam smska - ja mam tych zaworków kilka więc Ci prześlę jak tylko podasz mi adres.

Gonia

WELCOME BACK!!!
flasche.gif

reklama
wiolus pisze:
My dalismy za slub 35 zl  ;D ;D ;D ;D tez nam powiedzieli co laska ale z regoly daja 50zl a my dali 35 bo nie jestesmy regola ;) ;) ;)

Wiolus - i bardzo dobrze ze tylko 35 !!!!!!!!!!! ja dalam 20 zata i tez sie ciesze !!!!! nie bede przeplacac :p hehehe

Do góry