reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beata ja tez jestem po cięciu i miałam takie same odczucia jak Ty, już zresztą o tym pisałam. Też było na początku strasznie trudno kamić, ale jakoś sie udało.

reklama
czesc dziewczynki. ale mi lekture od rana zostawilyscie!!znowu nie nadrobie :mad:
a wiec tak: bylam u lekarza(didi bylam u innej bo naszej nie bylo) kazala mi podawac dalej debridat,kropelki bobotic,herbatke anyzowa i zrobic badanie moczu zeby wykluczyc infekcje.nic wiecej sie nie dowiedzialam jakas taka malo sympatyczna byla.teraz mam problem jak rano zlapac mocz :p  
ola a co u ciebie??

Wandziu ten pierwszy hotel TuszynLas bardziej mi odpowiada cenowo :) za to ten drugi bardziej luksusowy jest :)
A i ja też jestem za tym aby wziąć naszych chłopów :)

No to dzisiaj wogóle nie jestem na bieżąco :( nie mam czasu nawet wszystkiego nadrobić.

Uciekam już bo muszę się i Małego naszykowac do lekarza.
Tak więc nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrze, może uda mi sie na chwile wieczorkiem.

aOla przepraszam za pomyłkę :)

Życzę miłego popołudnia i wieczorku :)

Beata nie smaruje niczym a w umie chyba powinna Może tym Cepanem? Muszę spytaćw aptece
Ciął mnie mój lekarz prowadzący i mam naprawde małą bliznę i taka równiutką ;D
Cyprysiowa pisałam o maluszku na wątku o zdrowiu ale teraz wlną kupkę jak złoto ;D

Klucha mój Pysio ma swój cykl tzn je co 2h potem 1h bawi się i 1h śpi i tak cały dzien no z małymi wyjątkami

Weźcie mnie ode mnie - ale sie fatalnie czuje
00000006.gif
mamoooo - młody wreszcie usnął - a ja zamiast się położyć ::) ::)ciućmok do komputera przylazł
doh.gif

Ciekawe czy mi uda sie z tego zadupia dojechać na zjazd forumowiczek (a chciałabym nieziemsko)

Tyle miałam pisać - i mi wyleciało ::) nosem ze smarkami :(

ja juz po obiadku, tylko ciabatta przy mojej dietce, nie chce mi sie samej gotowac jak chlopa nie ma, tez tak macie ??? czy tylko ja taki len... ::) no i sie poskarze bo od 2 dni boli mnie zab, a wstyd przyznac od porodu nie bylam jeszcze u dentystki na kontroli ::) i pewnie dziurka jest bo tyle przeciez slodyczy jadlam :p

mamoCyprysia ja dzis caly dzien lapie mocz, jesli to trzeba z rana to nie dam rady, to strasznie trudne jest, od rana z nia siedze i prosze zeby zrobila siusiu a ona sie ze mnie smieje ::) musisz sie zaopatrzyc w woreczki na mocz, sa do kupienia specjalne w aptece dla noworodkow, inne dla chlopca i dla dziewczynki...no rozebralam i czekalam bo jak wlozylam woreczek w pieluszke to sie przekrecal bo Ada ciagle wierzga ;D i wszystko splywalo do pieluszki ::) zycze cierpliwosci ;)
donia Ty to bedziesz musiala tira od meza pozyczyc zeby zabrac cala ferajne z Bydgoszczy ;D ;D ;D

hehehe..:)...tira..:)..hmm...tez dobry pomysl..:)..ja jestem za nigdy nie jechalam jeszcze tirem..:)

joeey...:0..jak mozesz to chyba ja za Ciebie tez biegam co 3 dni do dentysty..:)..jutro tez ide i to ciagle z tym samym zebem

reklama
Do góry