reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Aga z ta szczepionka pewnie mozesz poczekac. Choc ja szczepilam Lene jak bylo -18.

Juz chyba zrobilam ze sto czterdziesci osiem km miedzy salonem a Leny pokojem dzisiaj......oszaleje.....;)Ide robic moj sto czterdiesty dziewiaty kilometr w celu zatkania buziaka smoczusiem....

reklama
ooo...Witaj Pamcia :)
No w koncu wpadlas do nas no :) Nie mozna tak nas olewac :p hehe :)

Ale mam zwalke - czytam caly czas o Chucku... podaje linka gdyby ktoras z Was chciala sobie o nim poczytac - my juz z Joeey tam siedzimy i ryjemy ze smiechu... http://www.joemonster.org/article.php?sid=5525 - a jak Wam malo, to na tej stronce z lewej strony sa nastepne linki do Chuckowkich zwalek :)

ale była wlaka z małym o spanie w łózeczku :p
od 15 przestało mu sie to podobac ale ja jak wredna matka wciąż go tam kładłam :p i mały spał po 5-15min i kwękał. I tak do 20 czyli do kąpieli i znowu zasnął w wanience ;D zrobiłam mu zdjęcie ale nor,alnym aparatem jutro będę mieć kamere to jak znowu zaśnie to go nagram i wstawie zdjęcie ;D noi po kąpieli padł chociaż obudził sie teraz bo mu sie przypomniało że nie jadł ;) ;D

Bartys
bardzo dobrze cie rozumiem ja mam dzis wyrzuty sumienia ze tak mało go nosze i przytulam :p i ze tak fajnie było jak spał mi na brzuchu wtulony :p no ale przynajmniej coś dzis zrobiłam w domu i miałam dużo czasu dla siebie
Pamciaw co znaczy że mała spacerówka? Do kiedy mi starczy? Rany z tymi kółkami to juz sama nie wiiem :p ::)
Donia dzięki to bardzo fajna wiadomość ;D ;D ;D
ide spac

Pamcia nie jestes sama !!! ja tez biegam co chwile zeby wlozyc smoczka do buziulka i poglaskac po glowce ;) powtorka z rozrywki...

A ja melduje ze moje dzieci spia juz od 20 :) Jak codziennie zreszta :) I mam wieczor niestety tylko dla siebie - a szkoda :( No ale dzieki temu moge byc tu z Wami :)

hehehe...:D..sika...:D..Po usłyszeniu ojca Rydzyka Chuck Norris wygłosił pamiętną kwestię "Radio ma w ryja"

moje dziecko spalo..ale tatus usiadl kolo niego i juz nie spi..ja go usypiam a ten paskud idzie i do nieogo mowi..i jak tu byc spokojna..

Didi - ja tez opanowuje teraz stronke - tam gdzie noriss wyzwal radio maryja juz bylam ;D ;D ;D mozna sie osikac ze smiechu ;D ;D ;D

no i ta moja bzdurka okazalo sie byla "glodna". Zjadla pare lykow i spi jak suselek juz.

Wanda no nie mow nic bo i tak codziennie zagladam. Wczoraj tez bylam! :) tyle ze juz mniej jestem. A Ziemzi wcale nie ma....:( Ciekawe co u niej i Misi...?

Spadam!
papa!

aaa...Pamcia - zapomnialam Ci napisac ze przenieslismy sie do innego pokoju spowrotem :) Paulinka spi sobie sama :) I jest lepiej - ale jak wstaje to i tak jestem tak nieprzytomna ze biore ja do siebie do lozka ;D

no wlasnie - nawet ostatnio myslalam co u Ziemzi i u Agamarkam - ale ona dzis sie pojawila... no i jeszcze sporo osob nam zniknelo no !! zajete pewnie wszystkie :)

reklama
Kurcze z macierzynskim myslalam jak pisze Joeey ale w pracy kadrowa i prawnik od spraw kadrowych powiedzieli ze jak uchwala to sie zalapie...zobaczymy....podobno jak sie jest w trakcie macierzynskiego to nei ma znaczenia kiedy sie urodzilo.

Moskito witaj!!! Masz racje ze WAs myslilysmy. No i efekt teraz taki ze ja wiem ze jedna z WAs to Moskito ale znowu nie wiem ktora. ;)

aOla niezly wynik z tymi papmperami 3!!! Chyba jako pierwsza jestes. Lena tydzien temu wpiatek wazyla 4200 ale my jeszcze 1 uzywamy...

Do góry