reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Aga z ta szczepionka pewnie mozesz poczekac. Choc ja szczepilam Lene jak bylo -18.

Juz chyba zrobilam ze sto czterdziesci osiem km miedzy salonem a Leny pokojem dzisiaj......oszaleje.....;)Ide robic moj sto czterdiesty dziewiaty kilometr w celu zatkania buziaka smoczusiem....

reklama
ooo...Witaj Pamcia :)
No w koncu wpadlas do nas no :) Nie mozna tak nas olewac :p hehe :)

Ale mam zwalke - czytam caly czas o Chucku... podaje linka gdyby ktoras z Was chciala sobie o nim poczytac - my juz z Joeey tam siedzimy i ryjemy ze smiechu... http://www.joemonster.org/article.php?sid=5525 - a jak Wam malo, to na tej stronce z lewej strony sa nastepne linki do Chuckowkich zwalek :)

ale była wlaka z małym o spanie w łózeczku :p
od 15 przestało mu sie to podobac ale ja jak wredna matka wciąż go tam kładłam :p i mały spał po 5-15min i kwękał. I tak do 20 czyli do kąpieli i znowu zasnął w wanience ;D zrobiłam mu zdjęcie ale nor,alnym aparatem jutro będę mieć kamere to jak znowu zaśnie to go nagram i wstawie zdjęcie ;D noi po kąpieli padł chociaż obudził sie teraz bo mu sie przypomniało że nie jadł ;) ;D

Bartys
bardzo dobrze cie rozumiem ja mam dzis wyrzuty sumienia ze tak mało go nosze i przytulam :p i ze tak fajnie było jak spał mi na brzuchu wtulony :p no ale przynajmniej coś dzis zrobiłam w domu i miałam dużo czasu dla siebie
Pamciaw co znaczy że mała spacerówka? Do kiedy mi starczy? Rany z tymi kółkami to juz sama nie wiiem :p ::)
Donia dzięki to bardzo fajna wiadomość ;D ;D ;D
ide spac

Pamcia nie jestes sama !!! ja tez biegam co chwile zeby wlozyc smoczka do buziulka i poglaskac po glowce ;) powtorka z rozrywki...

A ja melduje ze moje dzieci spia juz od 20 :) Jak codziennie zreszta :) I mam wieczor niestety tylko dla siebie - a szkoda :( No ale dzieki temu moge byc tu z Wami :)

hehehe...:D..sika...:D..Po usłyszeniu ojca Rydzyka Chuck Norris wygłosił pamiętną kwestię "Radio ma w ryja"

moje dziecko spalo..ale tatus usiadl kolo niego i juz nie spi..ja go usypiam a ten paskud idzie i do nieogo mowi..i jak tu byc spokojna..

Didi - ja tez opanowuje teraz stronke - tam gdzie noriss wyzwal radio maryja juz bylam ;D ;D ;D mozna sie osikac ze smiechu ;D ;D ;D

no i ta moja bzdurka okazalo sie byla "glodna". Zjadla pare lykow i spi jak suselek juz.

Wanda no nie mow nic bo i tak codziennie zagladam. Wczoraj tez bylam! :) tyle ze juz mniej jestem. A Ziemzi wcale nie ma....:( Ciekawe co u niej i Misi...?

Spadam!
papa!

aaa...Pamcia - zapomnialam Ci napisac ze przenieslismy sie do innego pokoju spowrotem :) Paulinka spi sobie sama :) I jest lepiej - ale jak wstaje to i tak jestem tak nieprzytomna ze biore ja do siebie do lozka ;D

no wlasnie - nawet ostatnio myslalam co u Ziemzi i u Agamarkam - ale ona dzis sie pojawila... no i jeszcze sporo osob nam zniknelo no !! zajete pewnie wszystkie :)

reklama
Kurcze z macierzynskim myslalam jak pisze Joeey ale w pracy kadrowa i prawnik od spraw kadrowych powiedzieli ze jak uchwala to sie zalapie...zobaczymy....podobno jak sie jest w trakcie macierzynskiego to nei ma znaczenia kiedy sie urodzilo.

Moskito witaj!!! Masz racje ze WAs myslilysmy. No i efekt teraz taki ze ja wiem ze jedna z WAs to Moskito ale znowu nie wiem ktora. ;)

aOla niezly wynik z tymi papmperami 3!!! Chyba jako pierwsza jestes. Lena tydzien temu wpiatek wazyla 4200 ale my jeszcze 1 uzywamy...

Do góry