reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

mamaCyprysia..:)..pij ..jak raz na jakis czas wypijesz sobie ciutke to nie zaszkodzi malemu..:)..ja ostatnio wypilam sobie lampeczke likieru..:)..i malemu nic nie bylo a likierek mial wiecej procenow niz to karmi..:)..wec spokonie

reklama
Wanda..no no...co za fryka..:)..super wygladasz..bede szczera okrutnie ..slicznie ...naprawde fajnie odrazu inaczej ..:)..a mam teraz porownanie ..ghehe..bo widzialam Cie ostatnio w starej fryzurce..no i zw nowej..:D

moze jestem malo kumata ale czemu nie moge sobie pogrubic literek ani zmienic ich koloru?
nie mowie juz o wstawieniu suwaczka :pale to dlatego ze u mnioe zero angielskiego a wszystkie stronki z suwaczkami sa po angielsku.

Hej Dziewczynki!

Wanda - super wygladasz z tym kolorkiem! No i Paulinka jaka wielka!

Pamciaw - jak Lenka? Obawiam sie, ze nie mam szans nadrobic wszystkiego. Ostatnie informacje jakie mam o Lence, to zaraz jak Ja wypuscili ze szpitala. Mam nadzieje, ze juz wszystko bardzo dobrze! Jest sliczna i bardzo do Ciebie podobna.

W ogole nasze grudniowe Skarby sa najpiekniejsze!! ;D ;D

Didi - no i fajnie ze wezwalas lekarza i jestes teraz spokojna. Ciesze sie bardzo, ze mam mame pod reka, ale jak wyjedzie, to nie wiem jak to bedzie z opieka lekarska. Wlasnie dostalismy rachunek $200 za konsultacje pediatry w szpitalu (pediatra - to jest specjalista, trzeba miec do niego skierowanie i kosi duuuza kase - mama mowi ze i w Polsce juz idzie w tym kierunku, czyli ze ze wszystkich sie chodzi do lekarza rodzinnego a on ewentualnie wystawia skierowanie do pediatry czy ginekologa...). Przy takim systemie to nasz Maly pediatre zobaczy tylko jakby byl odpukac w szpitalu, albo jak przyjedziemy do Polski za rok...

Natalia - bardzo wspolczuje problemow z laktacja i piersiami. Mam nadzieje, ze szybko sobie z nimi poradzisz!

Wiolus - ciesze sie z Toba na przeprowadzke!! :D :D Nic gorszego niz chowac Malenstwo w takiej toksycznej atmosferze!

No a Atreiiu wczoraj i dzis mial kolke. Biedactwo! Cos mi sie zdaje, ze to wczoraj to po kilku lykach piwa na ktore sobie pozwolilam do pizzy (pizza mojej roboty i tam raczej niz podejrzanego nie bylo) a dzis to chyba po sosie a swierza bazylia, ktory Roland na kolacje zrobil. Ech... Dzis sobie nagotuje rosolu na caly tydzien i bedzie spokoj! ;)

mamaCyprysia - zeby pogrubic literki albo zmienic ich kolor musi najpierw podswietlic dane wyrazy, potem kliknac na albo ikonke do zmiany koloru, albo pogrubienia, kursywy, czy cokolowiek chcesz. Wtedy dany tekst zostanie okolony nawiasami i tak to zostaw. Mam nadzieje, ze w miare jasno to napisalam, choc znajac siebie pewnie nie! ;D

Dzieki laseczki za mile slowa :) No Didi Ty faktycznie masz najlepsze porowananie :) Na swiezutko :)
A ja bym karmi nie pila - ale nie dlatego ze to piwo, ale dlatego ze gazowane !!! Po gazowanym kolki pewne - no ale to juz jest moje zdanie :)
A ja wczoraj z Pawlem obalilam flaszke wina bialego - tzn ja wypilam az dwie lampki :o :o :o Ale nie boje sie ze cos moze byc Malej - bo w sumie nie powinno :)
Patrycja - no w koncu sie pojawilas - chociaz na chwilke :) Atreiiu jest boski - i ma faktycznie przesliczny profil :)

No to ja sie przywitalam to teraz zmykam na sniadanko :)
Aaaa....powiem Wam tylko tyle, ze wczoraj mielismy z Pawlem baaardzo mily wieczor samemu - tzn Paulinka oczywiscie byla, ale spala prawie caly czas i byla grzeczna dla rodzicow. Za to Wiktorek wczoraj pojechal do moich rodzicow na noc :) Ale spokoj w domku byl - no az niewiarygodne ile ten dzieciak ma w sobie zycia, ze az tak dalo sie ta cisze zauwazyc jak go nie bylo :)

Dobra, zmykam - do wieczorka :)

czesc widze ze nie tylko ja nie mam czsu zeby tu posiedziec ;)

Jja tez myslalam o zastrzyku ale znajmy lekarz odradzał mi go bo podobno mozna miec problemy z zajsciem w kolejna ciaze, Musze to dokładnie obgadac z moim ginem czyli w czwartek. No i kolejna sprawa ,oja przyjaciółka wziela ten zastrzyk i wyladowala w szpitalu bo dostala takich boli :p podobno sa to takie zadkie skutki uboczne ale ja widziala, jak cierpi {porownywala te bole do porodowych} i sama nie wiem ???
Takze cos trzeba stosowac tylko co ::)

maly sie obudził do cyca

age.png

[/url]

Wandzia fryzurka pierwsza klasa!!!

Paaricia ok. 6 tygodni po porodzie, po wizycie kontrolnej u ginekologa. Tak przynajmniej jest w Polsce, może w Australii na wizytę kontrolną idzie się później albo wcześniej... albo wcale. ::)

reklama
Natalia - dzieki za info! Mam byc sprawdzona za kilka tygodni - za 3 tyg. na wizycie kontrolnej Atreiiu mam sie umowic z polozna na sprawdzenie. O kurcze tyle czekac! ::) ;D ;D
A wiesz moze jak to jest z kapielami w morzu? Niby szwy mialy sie ropuscic po 2 tyg, ale troszke sie boje, zeby mi sie jakies zakaznie nie wdalo jesli bede sie kapac. O kurcze, chyba poprostu zadzwonie do jakiejs poloznej i sie zapytam.

Do góry