reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Moja też jakoś nie wariuje.. Nie bolą mnie te ruchy, ale czuję ją np. 5 razy na godzinę co 2h. Delikatne puknięcia, przeciągania już bardziej, absolutnie nic nie przyjemnego, żadnego rozpychania godzinnego czy walenia nóżką w jedno miejsce 40 razy. Może będziemy miały spokojne dzieci :))
I czuję tylko po bokach pod żebrami, z jednej strony dupke, z drugiej nogi i tyle. Żadnych czkawek. 2 razy czułam taką "trzęsawkę", tak jakby pies jak się otrzepuje :D Łożysko mam z przodu, może dlatego, sama nie wiem. Ale nie martwie się tym chyba jakoś specjalnie, przecież się coś tam rusza.

Po wizycue. Gin chcial mnie polozyc na szpital ja odmowilam. Musialam podpisac ze nie wyrazam zgody. W czwartek robie probe watrobowa. I kciuki poprisze zeby nie wysxly podwyzszone Bo cholestaza dla dzuecka grozna I rozwiaza ciaze. A do tego moj mlody nie bardzo ruchliwy (najmnuej z calej 3ki ) starszaki tam mi skore rozcisgaly (tym tyg) ze bolalo a ten spokojny I teraz mnie to niepokoi ze to ale. I mam ruchy liczyc o 8-9, 13-14, 19-20. I AZ sie boje a jak zero bedzie Bo czasem tak mam I ze mogkam na ten sxpital jednak ech
Kindzia trzymam mocno kciuki za Was[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już po wizycie. U mnie wszystko dobrze. Młody już 2200, czyli magiczne 2kg przekroczone. Lekarz stawia, że koło 3500 może wazyc jeśli nie przenoszę. Reszta bez zmian. Morfologia coraz lepsza.
Joshi wpiszesz mi proszę następna wizytę 10.11 o godz. 18.10? Dziękuję. [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kindzia trzymam kciuki za Was.

A dlaczego robił Ci lekarz próby watrobowe? Moj dziś nie chcial mi pobrac krwi. Mowi ze dla niego nie brzmi jak cholestaza to moje swędzenie i ze to normalne pod koniec ciazy. Mam nadzieje ze ma rację...

Kindzia trzymam kciuki za Was.

A dlaczego robił Ci lekarz próby watrobowe? Moj dziś nie chcial mi pobrac krwi. Mowi ze dla niego nie brzmi jak cholestaza to moje swędzenie i ze to normalne pod koniec ciazy. Mam nadzieje ze ma rację...

W czwartek robię. Bo sie przy nim podrapalam i tak na mnie spojrzał i na wyniki popatrzył i tak no mysle czy Panią nie poloze w szpitalu żebyśmy sprawdzili. A ja ze doktorze ale ze jak nie dam rady tak z dnia na dzień. To zrobimy próbę w laboratorium ale proszę podpisać odmowę przyjęcia na oddział. I.podpisalam a teraz zastanawiam sie czy slysznie

Po wizycue. Gin chcial mnie polozyc na szpital ja odmowilam. Musialam podpisac ze nie wyrazam zgody. W czwartek robie probe watrobowa. I kciuki poprisze zeby nie wysxly podwyzszone Bo cholestaza dla dzuecka grozna I rozwiaza ciaze. A do tego moj mlody nie bardzo ruchliwy (najmnuej z calej 3ki ) starszaki tam mi skore rozcisgaly (tym tyg) ze bolalo a ten spokojny I teraz mnie to niepokoi ze to ale. I mam ruchy liczyc o 8-9, 13-14, 19-20. I AZ sie boje a jak zero bedzie Bo czasem tak mam I ze mogkam na ten sxpital jednak ech

Trzymam kciuki, będzie dobrze!

W czwartek robię. Bo sie przy nim podrapalam i tak na mnie spojrzał i na wyniki popatrzył i tak no mysle czy Panią nie poloze w szpitalu żebyśmy sprawdzili. A ja ze doktorze ale ze jak nie dam rady tak z dnia na dzień. To zrobimy próbę w laboratorium ale proszę podpisać odmowę przyjęcia na oddział. I.podpisalam a teraz zastanawiam sie czy slysznie
Ja tak pomyslalam ze jak bedzie mnie dalej mocno swedziec to zglosze to we wtorek w szpitalu jak bede na wizycie. Mam nadzieje ze u Ciebie to tez fałszywy alarm ale dobrze ze lekarz czujny jest. Moj to za przeproszeniem taka d... jakos mu nie ufam w tej ciazy.

reklama
Ja tak pomyslalam ze jak bedzie mnie dalej mocno swedziec to zglosze to we wtorek w szpitalu jak bede na wizycie. Mam nadzieje ze u Ciebie to tez fałszywy alarm ale dobrze ze lekarz czujny jest. Moj to za przeproszeniem taka d... jakos mu nie ufam w tej ciazy.

Moze zrób badanie na własną rękę jak się niepokoisz ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry