reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
mi się całkowicie pokickalo i byam pewna ze wizytuje w piątek a tu rano sms czy pamiętam o dzsiejszej wizycie :errr: ale koniec koncow, z dzidzia wszystko dobrze, 16 tydzień wazy 158g i jest CHLOPCEM :-) :):-) :):-) :) jtro jak nie zapomnę to wstawie zdjecie dzwoneczków :D
Super Gratuluję synka [emoji7]. Chłopaki fajne są [emoji16]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl :) ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki :) a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam :D hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam :) moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc :) wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy :) dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty :(

Załączniki

• 7.jpg
    7.jpg
    633,7 KB · Wyświetleń: 113
mi się całkowicie pokickalo i byam pewna ze wizytuje w piątek a tu rano sms czy pamiętam o dzsiejszej wizycie :errr: ale koniec koncow, z dzidzia wszystko dobrze, 16 tydzień wazy 158g i jest CHLOPCEM :-) :):-) :):-) :) jtro jak nie zapomnę to wstawie zdjecie dzwoneczków :D
Super, gratuluję synka! :happy:

Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl :) ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki :) a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam :D hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam :) moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc :) wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy :) dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty :(
Super, że wszystko ok. :happy:

Lux super. Ja mam dziś. Zaraz idę na badania :)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizytę.

reklama

Lux no wreszcie [emoji6]
Bardzo się cieszę z udanej wizyty.
Śliczna dzidzia [emoji7]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry