reklama
sancia880
Fanka BB :)
Az na polowkowym wlasnie zaczelam 17 tydzien. Mam juz synka . Marze o córce ale moj Olek chce brata. Kusi mnie jechać na usg 3d [emoji16][emoji16][emoji16]Sancia a kiedy się dowiesz? liczysz na corcie czy synka?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Super Gratuluję synka [emoji7]. Chłopaki fajne są [emoji16]mi się całkowicie pokickalo i byam pewna ze wizytuje w piątek a tu rano sms czy pamiętam o dzsiejszej wizycie ale koniec koncow, z dzidzia wszystko dobrze, 16 tydzień wazy 158g i jest CHLOPCEM jtro jak nie zapomnę to wstawie zdjecie dzwoneczków
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
czyli parka będzie? Gratulacje synka!mi się całkowicie pokickalo i byam pewna ze wizytuje w piątek a tu rano sms czy pamiętam o dzsiejszej wizycie ale koniec koncow, z dzidzia wszystko dobrze, 16 tydzień wazy 158g i jest CHLOPCEM jtro jak nie zapomnę to wstawie zdjecie dzwoneczków
Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty
Załączniki
kciuki zacisniete!
Antiope
Fanka BB :)
Super, gratuluję synka!mi się całkowicie pokickalo i byam pewna ze wizytuje w piątek a tu rano sms czy pamiętam o dzsiejszej wizycie ale koniec koncow, z dzidzia wszystko dobrze, 16 tydzień wazy 158g i jest CHLOPCEM jtro jak nie zapomnę to wstawie zdjecie dzwoneczków
Super, że wszystko ok.Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty
Trzymam kciuki za wizytę.
reklama
Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty
Lux no wreszcie [emoji6]
Bardzo się cieszę z udanej wizyty.
Śliczna dzidzia [emoji7]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom