reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja dziś po komunii corki /przezylam z ogromnym bolem kregoslupa po siedzeniu przy stole orawie 8h/.
Rano mialam pobranie krwi na NIFTY [emoji53] Beda nerwy przez 2-3 tygodnie... Pozdrawiam wesołe mamuśki!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eli nie przejmuj się. Ja miałam na początku ciąży TSH jakoś 4 i mój endo powiedział, że oczywiście tego nie można zaniedbać i trzeba na to brać leki, ale tak naprawdę przy tak nieznacznie podwyższonym TSH to nic nie powinno dziecku grozić i jakiekolwiek leczenie jest raczej dmuchaniem na zimne. W ogóle, to bardzo lubię tego mojego endokrynologa, bo on jakoś tak potrafi człowieka optymistycznie nastroić, nawet jak nie jest specjalnie dobrze. A poza tym świetny specjalista.

A ja jestem zaiwdziona po wizycie na kase chorych. Niby ta sama doktorka a ani usg nie zrobila, ani tetna nie posluchala.. Jak zapytalam o usg bo mi przysluguja 3 to powiedziala ze prenatalne bede miala usg (za ktore musze zaplacic wiec moim zdaniem sie nie liczy do usg na kase chorych).. Eh..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mi mój na nfz za każdym razem robi usg bo nikt go z tego nie rozlicza... dwa razy byłam i za każdym razem miałam usg

Dziewczyny: do tych co są już po genetycznym: czy u Waszych Maluszków był już widoczny pęcherz moczowy? Wyszłam zadowolona dzisiaj z badań, a tu właśnie przeczytałam, że "pęcherz moczowy niewidoczny". Zdarza się tak?

Dziewczyny: do tych co są już po genetycznym: czy u Waszych Maluszków był już widoczny pęcherz moczowy? Wyszłam zadowolona dzisiaj z badań, a tu właśnie przeczytałam, że "pęcherz moczowy niewidoczny". Zdarza się tak?

Powinien być widoczny, tak samo żołądek. Ale co oznacza jeśli nie był to nie wiem. Lekarz nic nie mówił?

reklama
No własnie nie mówił nic. Żołądek pokazywał na USG, to pamiętam, ale o pęcherzu nic. Nawet po badaniu nic nie mówił, żeby coś było nie tak. Tylko później czytam w karcie: "nie uwidoczniono" ;/

Do góry