tak liczeliczycie ruchy codziennie? ja ciagle nie mam do tego glowy((
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
ja mam 26 pazdziernikaDzis 24 pazdziernika Wizytuja:
- MamaNadii2
- Aneta_ck
- Antiope
- Creativo
- Lenam77
Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa.
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2
24 pazdziernik ( poniedziałek) * 11.00 ktg - Aneta_ck
24 pazdziernik ( poniedziałek) - *14.00 - Antiope
24 pazdziernika ( poniedzialek) - Creativo
24 pazdziernik ( poniedziałek) *15.40 -Lenam77
25 pazdziernik ( wtorek) *12.00 Geburtsplannung - Aneta_ck
25 pazdziernik ( wtorek) *14.45- Gabinia
25 pazdziernik ( wtorek) *13.30 - Elunia1983
27 pazdziernik (czwartek) *15.45 usg- Ana ana
27 pazdziernik ( czwartek) - szpital steryd - Majka23x
29 pazdziernik ( sobota ) - Lisiamama
31 pazdziernik ( poniedzialek ) *8.40 - Lola Lolitta
31 pazdziernik ( poniedzialek) - Zuzanna8704
31 pazdziernik (poniedzialek) usg * 10.30 - Aneta_ck
2 listopad ( sroda) *9.00 usg - Joshi
2 listopad ( sroda) *16.30 - Krasnal77
3 listopad ( czwartek) - Lenam77
3 listopad ( czwartek) * 19.00 KTG - Antiope
7 listopad ( poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
7 listopad ( poniedzialek) badania do cc - K8sad
7 listopad ( poniedzialek) *13.20 Ktg - Antiope
8 listopad ( wtorek) - Noem87
9 listopad ( sroda) - Pajuinka
10 listopad ( czwartek) usg -K8sad
10 listopad ( czwartek) - Grama80
10 listopad (czwartek) - Nonkatoja
14 listopad ( poniedzialek) - Elifit
14 listopad ( poniedzialek) 16.00 - Majka23x
14 listopad ( poniedzialek) -Mamanadii2
15 listopad ( wtorek) - Zuzanna8704
15 listopad ( wtorek) * 10.30 - Klarolina
15 listopad ( wtorek) PRZYJECIE DO SZPITALA- K8sad
17 listopad ( czwartek) CIECIE CESARSKIE- K8sad
29 listopad ( wtorek) * 13.00 - Geburtsplannung - Joshi
Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie
[/COLOR][/I][/B][/U]
B
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
Fanka BB :)
Ja poszlam kontrolnie a raczej myslalam, ze kontrolnie... Najpierw ktg cos chyba wyszlo nie tak bo gin zapytal czy sie cos dzialo ostatnio mowie, ze od wczoraj boli mnie brzuch jade na nospie nie pomaga rano mialam skurcze jak na okres brzuch twardy i wciaz boli a juz wzielam 4 nospy dzisiaj kazal siadac na fotel i mowi do mnie tak zla wiadomosc jest taka ze szyjka jest krotka 2,5cm i moze pani urodzic w kazdej chwili dobrze by bylo jakby Pani jeszcze wytrzymala minimum 2 tyg przepisze silniejsze tabletki bo widac, ze nospa za slaba w pani przypadku... Dobra wiadomosc jest taka, ze szyjka jest twarda i zamknieta
Za trzy tyg bedziemy robic wymaz na gbs
P.S. mowie do niego, ze myslalam ze to skurcze przepowiadajace a on na to, ze to nie byly skurcze przepowiadajace ...
P.S. mowie do niego, ze myslalam ze to skurcze przepowiadajace a on na to, ze to nie byly skurcze przepowiadajace ...
Dasz rade kochana.Ja poszlam kontrolnie a raczej myslalam, ze kontrolnie... Najpierw ktg cos chyba wyszlo nie tak bo gin zapytal czy sie cos dzialo ostatnio mowie, ze od wczoraj boli mnie brzuch jade na nospie nie pomaga rano mialam skurcze jak na okres brzuch twardy i wciaz boli a juz wzielam 4 nospy dzisiaj kazal siadac na fotel i mowi do mnie tak zla wiadomosc jest taka ze szyjka jest krotka 2,5cm i moze pani urodzic w kazdej chwili dobrze by bylo jakby Pani jeszcze wytrzymala minimum 2 tyg przepisze silniejsze tabletki bo widac, ze nospa za slaba w pani przypadku... Dobra wiadomosc jest taka, ze szyjka jest twarda i zamknieta
2.5 szyjka to jeszcze dluga aaaa szyjka.
Laski chodza tutaj juz z rozwarciem.
Trzymam kciuki!!!! Mocno !!!
creativo
Moja szyjka zaczynala sie od 4,8cm ... Moze dlatego ta panika u lekarza ... Nie wiem generalnie sie nie oszczedzalam do tej pory nie lezalam calymi dniami to mam za swoje :/Dasz rade kochana.
2.5 szyjka to jeszcze dluga aaaa szyjka.
Laski chodza tutaj juz z rozwarciem.
Trzymam kciuki!!!! Mocno !!!
Moja szyjka tez dluga ponad 4 cm byla. Az jestem ciekawa ile kurde teraz mam .jeszcze tydzien i sie dowiem.Moja szyjka zaczynala sie od 4,8cm ... Moze dlatego ta panika u lekarza ... Nie wiem generalnie sie nie oszczedzalam do tej pory nie lezalam calymi dniami to mam za swoje :/
Teraz odpoczywaj kiedy sie tylko da ! Oszczedzaj sie . Jeszcze troszkę aby niunka posiedziala w brzuszku I tluszczyku nabrala!
majka23x
Duzo odpoczywaj, na suwaczku widze, ze to juz 34 tydzien, wytrzymaj jeszcze z 3-4 tygodnie! Powodzenia!!!!Ja poszlam kontrolnie a raczej myslalam, ze kontrolnie... Najpierw ktg cos chyba wyszlo nie tak bo gin zapytal czy sie cos dzialo ostatnio mowie, ze od wczoraj boli mnie brzuch jade na nospie nie pomaga rano mialam skurcze jak na okres brzuch twardy i wciaz boli a juz wzielam 4 nospy dzisiaj kazal siadac na fotel i mowi do mnie tak zla wiadomosc jest taka ze szyjka jest krotka 2,5cm i moze pani urodzic w kazdej chwili dobrze by bylo jakby Pani jeszcze wytrzymala minimum 2 tyg przepisze silniejsze tabletki bo widac, ze nospa za slaba w pani przypadku... Dobra wiadomosc jest taka, ze szyjka jest twarda i zamknieta
obys wytrzymala, jakie leki dal? ciekawe jak tam moja szyjka, w srode sie dowiemJa poszlam kontrolnie a raczej myslalam, ze kontrolnie... Najpierw ktg cos chyba wyszlo nie tak bo gin zapytal czy sie cos dzialo ostatnio mowie, ze od wczoraj boli mnie brzuch jade na nospie nie pomaga rano mialam skurcze jak na okres brzuch twardy i wciaz boli a juz wzielam 4 nospy dzisiaj kazal siadac na fotel i mowi do mnie tak zla wiadomosc jest taka ze szyjka jest krotka 2,5cm i moze pani urodzic w kazdej chwili dobrze by bylo jakby Pani jeszcze wytrzymala minimum 2 tyg przepisze silniejsze tabletki bo widac, ze nospa za slaba w pani przypadku... Dobra wiadomosc jest taka, ze szyjka jest twarda i zamknieta
reklama
Creativo ważne, że szyjka twarda i zamknięta. U mnie 32tc, szyjka 19mm, a ginekolog stwierdził dzisiaj, żebym się nie martwiła, bo donosze te ciążę, ale mam się oszczędzać (niekoniecznie leżeć plackiem). Może u Ciebie przede wszystkim te skurcze go zastanowiły, bo one wpływają na szyjkę i na jej szybsze skracanie się ?Moja szyjka zaczynala sie od 4,8cm ... Moze dlatego ta panika u lekarza ... Nie wiem generalnie sie nie oszczedzalam do tej pory nie lezalam calymi dniami to mam za swoje :/
Na pewno będzie dobrze, nie martw się :*