reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

hej dlugo mnie nie bylo ale z powodu żałoby i rozwijającej się choroby synka
niestety nasz Piotruś zmarł 15września tego roku po dwóch nie udanych indukcjach porodu urodziłam synka cc 17 września termin porodu był na 30 grudnia ,jedna z przyczyn był guz bardzo szybko rosnący okolcy krzyżowo-guzicznej ciezko mi opisywać to co przeszłam i nie chce do tego wracać
życzę Wam wszystkiego dobrego i zdrowych dzieciaczków
pamietajcie o Nas rodzicach Aniołków z 6i7tyg ciąży i Piotrusia z 26tyg w modlitwie
pamietajcie bo potrzebujemy dużo sił do dalszej walki
chociaż taki ślad zostawie po sobie z prośbą o modlitwę
żegnajcie.. 3mam się w miarę dzielnie ..
Milena 24l B-stok
Milena, trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą chociaż myślami... Przykro :(

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

reklama
niestety nasz Piotruś zmarł 15września tego roku po dwóch nie udanych indukcjach porodu urodziłam synka cc 17 września termin porodu był na 30 grudnia ,jedna z przyczyn był guz bardzo szybko rosnący okolcy krzyżowo-guzicznej ciezko mi opisywać to co przeszłam i nie chce do tego wracać
pamietajcie o Nas rodzicach Aniołków z 6i7tyg ciąży i Piotrusia z 26tyg w modlitwie
Milena 24l B-stok
Tak bardzo mi kochana przykro.
Sercem I myślami jestem z Wami
Pomodle sie za Waszego syneczka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Milena 24l B-stok
Milenko sama jestem po 2 stratach z 10t ale i tak to nie to samo co 26t:( wczoraj minal rowno rok od mojej ostatniej straty:( i chocbym nie wiem jak chciala zapomniec ta date to sie nie dalo.
Na pewno po takich przejsciach jestes pod dobra opieka lekarzy, zwlaszcza ze w Twoim miescie jest jedna znana na cala pl klinika? Moze warto zrobic badanie kariotypu Twojego i meza? Chociaz ja robilam i nic nie wyszlo. Na pewno lekarze Ci doradza co robic zeby bezpiecznie starac sie dalej. Wierze w to!
Jesli potrzebujesz pisac i rozmawiac to napisz na priv. Jesli potrzebujesz sie oderwac myslami i isc do przodu to tez zrozumiale.
Modle sie za Ciebie i Twoje aniolki i zycze Ci duzo wiary i wytrwalosci.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Milena.... matko, tak mi przykro. Nie wyobrażam sobie nawet, co teraz przeżywasz. Wyrazy ogromnego współczucia z powodu odejścia Twojego synka... Myślami jesteśmy z Tobą i całą Twoją rodziną.

Oczywiście pomodlimy się za Twojego synka oraz o siły dla was...
Nie musisz opisywać szczegółowo swojej historii, nikt nie będzie miał Ci za złe.
Teraz skup się na sobie
Życzę dużo sił i ogromnego wsparcia od najbliższych... Teraz nie możesz być sama

Milenko sama jestem po 2 stratach z 10t ale i tak to nie to samo co 26t:( wczoraj minal rowno rok od mojej ostatniej straty:( i chocbym nie wiem jak chciala zapomniec ta date to sie nie dalo.
Na pewno po takich przejsciach jestes pod dobra opieka lekarzy, zwlaszcza ze w Twoim miescie jest jedna znana na cala pl klinika? Moze warto zrobic badanie kariotypu Twojego i meza? Chociaz ja robilam i nic nie wyszlo. Na pewno lekarze Ci doradza co robic zeby bezpiecznie starac sie dalej. Wierze w to!
Jesli potrzebujesz pisac i rozmawiac to napisz na priv. Jesli potrzebujesz sie oderwac myslami i isc do przodu to tez zrozumiale.
Modle sie za Ciebie i Twoje aniolki i zycze Ci duzo wiary i wytrwalosci.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
dziekuje kochana
już 28 października idziemy do genetyka
i zobaczymy
czekamy również na wyniki sekcji synka ale dopiero od grudnia będzie można wypytywac co u jak
wogule teraz dobrze się w miarę trzymam gorzej jeszcze grudzień bo znowu szpital i trzeba wracać do tego no i 30 :( wtedy miał się narodzić żaden Sylwester nie będzie już radosny :(
ja też tesknilam za tamtymi Aniolkami ale szybko zapomniałam i chciałam zajść w ciążę
dziś po stracie Piotrusia boję się myśleć że mogła bym mieć wogule kiedyś dziecko
jakbym się zatrzymała w czasie ze on będzie tym moim ostatnim malenstwem
...

Ale już nie będę pisać o sobie bo wy czekacie z radością nie powiem boli mnie to
Ale mój Synek jest już zbawiony i to nadzieja dla nas
dziekuje za słowa otuchy i modlitwy
żegnajcie .. mam nadzieję że po latach tu wrócę i pochwalę się zdj ziemskiego dziecka
życzę szczęśliwych rozwiązań
całuje na dowodzenia ::*

reklama
Do góry