cytrusowa85
Fanka BB :)
520 g w 23tc to ciejawe jak bedzie u mnie w 25tc. Antiope pewnie ma ten tydz Bo ma 640 g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joshi Joshi doczekalas sie I Ty kciuki olbrzymie wiekgachne za jutro&&&&& bedzie Lenka❤
Ewna kciuki I poznanie plci I fajne zdjecia 3d
Gabinia I Daarika za dobre wyniki I fajne pamiatki 3d
Antiope loooo hoho sporo ma towarzysz a ktiry to tc u Ciebie?
Madzie gratki tez duzy ktory tc?
Podczas badania był równo 23 tc, ale z tą wagą, to z usg wciąż wychodzi tydzień starszy, czyli 640 g, to niby 24 tc.520 g w 23tc to ciejawe jak bedzie u mnie w 25tc. Antiope pewnie ma ten tydz Bo ma 640 g
Ja tu próbuje się uspokoić, że cc to nic złego a tu takie artykuły. Boję się tego cc. Trzymam kciuki aby dzieci się przekręciły i było sn.Gratki udanych wizyt.
Mam kilka artykułów medycznych o statystykach powinkłań po cesarkach, szczególnie po kolejnej juz cc. Jakbyście chciały przeczytać to priv.
Ostatnio w szpitalu spotkałam mamę której dzieci w 26 tyg miały 900g520 g w 23tc to ciejawe jak bedzie u mnie w 25tc. Antiope pewnie ma ten tydz Bo ma 640 g
Tu nie ma, ewentualnie mogą być na priv Poza tym większość powikłań jest po kolejnej już cc, po 3 i 4 cc najbardziej. Także nie bójJa tu próbuje się uspokoić, że cc to nic złego a tu takie artykuły. Boję się tego cc. Trzymam kciuki aby dzieci się przekręciły i było sn.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za to, żeby się udało sn.Ja tu próbuje się uspokoić, że cc to nic złego a tu takie artykuły. Boję się tego cc. Trzymam kciuki aby dzieci się przekręciły i było sn.
Ostatnio w szpitalu spotkałam mamę której dzieci w 26 tyg miały 900g
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom