reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Gratulacje to jakie imię dla synka? A apropo słodkiej nie wiedzy to i mnie dopiszcie bo ja też nadal nie wiem co bedzie:( a wizyta dopiero 16 sierpnia

reklama
Sancia migiem juz zleci week zaraz sie skończy od wtorku wizyty tu zaczniemy . Oby nic w posiewie mi nie wyszlo
Ja pod koniec tyg pakowanie nad morze ale będę zaglądać czwartek/ piatek i trzymać

Ostatnia będę ja bo narazie podejrzenia z przewagą na dziewczynkę, o ile pokaże dokładniej niż ostatnio. Wizytę mam 30 sierpnia ;-p

Ostatnia edycja:
ja nie wizytuje ale poszlam na badania w tym krzywa cukrowa... i prawie zemdlalam. pani mnie polozyla na pierwsza godzine po wypiciu glukozy bo inaczej by nic z tego nie wyszlo. albo bym zemdlala albo zwrocila:( juz 3 raz bylam na krzywej ale pierwszy raz z takimi przebojami. licze na dobry wynik bo powtorki nie widze:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Cześć kobietki. Dzięki za odpowiedzi a propo kiedy robić krzywą cukrową. Zdecydowałam że zrobię od razu jak dostałam skierowanie tj w 18 tygodniu żeby w razie czego mieć czas na reakcję. Wyniki 75 na czczo i 110 po 2 h także prawidłowe. Grama80 widocznie miałaś gorszy dzień bo z tego co słyszałam to naprawdę różnie przechodzimy to badanie od właśnie omdleń przez kołotanie serca bądź zupełnie normalnie i nie ma to związku z wynikiem. Także trzymam kciuki aby twój był dobry!
Przy okazji robiłam toxo i tu wyszedł mi pozytywny wynik igG i ujemny igM. Dziewczyny jak u was wyglądały wyniki, czy któraś z was miała podobna sytuację? Czekam teraz na wynik awidnosci...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry