reklama
Niestety ostatnia puki co jestem jaKuźwa ja to ostatnia bo dopiero 10 sierpnia o ile mogę dziecko wogole zechce pokazać kim jest [emoji23][emoji23][emoji23]
sancia880
Fanka BB :)
Dziwna ta nie pewność. Mi pow ze niby cora, a ja mysle , ze gowno prawda. Czuje znow synk i.nAwet tak bym chciAlANiestety ostatnia puki co jestem ja
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
cytrusowa85
Sancia migiem juz zleci week zaraz sie skończy od wtorku wizyty tu zaczniemy . Oby nic w posiewie mi nie wyszlo
Ja pod koniec tyg pakowanie nad morze ale będę zaglądać czwartek/ piatek i trzymać
Ja pod koniec tyg pakowanie nad morze ale będę zaglądać czwartek/ piatek i trzymać
elunia1983
Ostatnia będę ja bo narazie podejrzenia z przewagą na dziewczynkę, o ile pokaże dokładniej niż ostatnio. Wizytę mam 30 sierpnia ;-p
Ostatnia edycja:
Może to jakaś wróżba? Zobaczymy.... Oby zdrowiutkieKciuki lenam zeby sie chcialo pokazac
Na liscie grudniowek masz dxiewczynke wpisana
elifit
Moderatorka
Dziś nikt nie wizytuje? Ja mam dziś o 12 wizytę u gina ale bez usg (połówkowe w środę) Mam też wizytę u endo. Kciukajcie.
ja nie wizytuje ale poszlam na badania w tym krzywa cukrowa... i prawie zemdlalam. pani mnie polozyla na pierwsza godzine po wypiciu glukozy bo inaczej by nic z tego nie wyszlo. albo bym zemdlala albo zwrocila juz 3 raz bylam na krzywej ale pierwszy raz z takimi przebojami. licze na dobry wynik bo powtorki nie widze
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
pajuinka
Cześć kobietki. Dzięki za odpowiedzi a propo kiedy robić krzywą cukrową. Zdecydowałam że zrobię od razu jak dostałam skierowanie tj w 18 tygodniu żeby w razie czego mieć czas na reakcję. Wyniki 75 na czczo i 110 po 2 h także prawidłowe. Grama80 widocznie miałaś gorszy dzień bo z tego co słyszałam to naprawdę różnie przechodzimy to badanie od właśnie omdleń przez kołotanie serca bądź zupełnie normalnie i nie ma to związku z wynikiem. Także trzymam kciuki aby twój był dobry!
Przy okazji robiłam toxo i tu wyszedł mi pozytywny wynik igG i ujemny igM. Dziewczyny jak u was wyglądały wyniki, czy któraś z was miała podobna sytuację? Czekam teraz na wynik awidnosci...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Przy okazji robiłam toxo i tu wyszedł mi pozytywny wynik igG i ujemny igM. Dziewczyny jak u was wyglądały wyniki, czy któraś z was miała podobna sytuację? Czekam teraz na wynik awidnosci...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom