Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Fiolka mam taki BLUZA POLAR + golf DO NOSZENIA W CHUŚCIE Łódź (2996890674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a ten podobny, ale używka prawie połowę taniej Polar dla dwojga Pentelka rozm. M (3103162299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i szczerze to ten ma chyba wygodniejszą wersję zakładania, mój jest przez głowę i tylko suwak do połowy z boku, z tym że zamiast kaptura jest taki komin luzem, ale na łeb też się naciągnie
A jeszcze mają takie osłonki OSŁONKA ocieplacz do chusty DO NOSZENIA W CHUŚCIE (3108841398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć ta wygląda porządniej Osłonka Polarowa HOPPEDIZ - SAND - MamaZen.pl Chusty do noszenia Nosidła Bondolino Pieluszki wielorazowe itti bitti
Gdybym nie miała tego co mam, skusiłabym się na ten używany niebieski, też mam M.
A jeszcze mają takie osłonki OSŁONKA ocieplacz do chusty DO NOSZENIA W CHUŚCIE (3108841398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć ta wygląda porządniej Osłonka Polarowa HOPPEDIZ - SAND - MamaZen.pl Chusty do noszenia Nosidła Bondolino Pieluszki wielorazowe itti bitti
Gdybym nie miała tego co mam, skusiłabym się na ten używany niebieski, też mam M.