reklama
Roma_ntiko
Fanka BB :)
U mnie też w pierwszej ciąży serduszko biło wolniej - po prostu dopiero zaczęłoDziewczyny jestem po wizycie , dzisiaj 6 tyg , jest serduszko ale doktorka powiedziała że za wolno bije , ja z tego stresu nawet nie zapytałam ile , dała mi jakies tabletki dopochwowe i kazała przyjść za 2 tyg , nie założyła też karty ciąży , jestem już przerażona
Roma_ntiko
Ale ogromna różnica 7/8 tydzień a 6Ja miałam niestety taki przypadek w pierwszej straconej ciążyzarodek był ale serduszko za wolno biło, miałam przyjść jeszcze raz na kontrolę za 3 dni i już niestety nie biło
to było w 7/8 tygodniu jak dobrze pamiętam.
Dajesz mi nadzieję , wiem że 6 tydzień to wcześnie , nic pozostaje mi czekać cierpliwieU mnie też w pierwszej ciąży serduszko biło wolniej - po prostu dopiero zaczęłonastępną wizytę miałam po 3 tygodniach
Roma_ntiko
Ja wtedy nie byłam na żadnych forum, więc jak lekarka powiedziała mi “serduszko dopiero zaczyna bić, wczoraj mogło go jeszcze nie być” to nie dociekałamDajesz mi nadzieję , wiem że 6 tydzień to wcześnie , nic pozostaje mi czekać cierpliwie
Wiem , ja teraz przeszukałam wyniki z 1 ciąży i widzę że wgl nie było badane tętno dziecka aż do 11 tygJa wtedy nie byłam na żadnych forum, więc jak lekarka powiedziała mi “serduszko dopiero zaczyna bić, wczoraj mogło go jeszcze nie być” to nie dociekałam![]()
Polinaa
Zaangażowana w BB
Tak dlatego dodałam kiedy to byłoAle ogromna różnica 7/8 tydzień a 6![]()
Roma_ntiko
reklama
Roma_ntiko
@penguinlicious ciebie to też tyczy, żadnego czekania na ubieranie
Podziel się: