marietta2112
Aktywna w BB
Ja jestem z natury straszna panikarą i w głowie milion scenariuszy "a co jeśli...". Naprawdę chciałabym umieć trochę odpuścić i cierpliwie czekać na wizytę we wtorek za tydzień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w tej ciąży chyba z 50 testów wysikałamJa jestem z natury straszna panikarą i w głowie milion scenariuszy "a co jeśli...". Naprawdę chciałabym umieć trochę odpuścić i cierpliwie czekać na wizytę we wtorek za tydzień...
Ja też nie badałamHmm ja to wyjątek bo ja nie zbadałam ani razu
Pozwolę sobie napisać, bo chciałabym zapytać w którym tygodniu poroniłas?Hej dziewczyny! Pozwoliłam sobie przycupnąć u Was, mam termin na 21.12, ale nie wiadomo, czy fasolka się utrzymaw marcu poroniłam i od razu w tym cyklu udało się zajść ponownie w ciążę. Ale od początku mam problemy. Częste plamienia, niewiadoma z hcg (pierwsze hcg wyszło ponad 12 tysięcy co mnie zbiło z nóg, potem 20 tyś. I wczoraj w 6+1 30 tys. przyrost słaby, ale wartości wysokie i nie wiadomo, teraz już tylko USG). Samopoczucie mam okropne, mdłości przez cały dzień, zawroty i bóle glowy… a mam 2 dzieci poniżej 4 roku życia. Także ledwo żyję
jeszcze nie byłam u ginekologa na wizycie, mam zdjęcie z USG z izby przyjęć i tam w 5+4 był pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek 2,1mm. Także nie tracę nadziei, ale z tyłu głowy mam to, że może jest zbyt mały odstęp czasowy, by organizm podołał
To był 6 tydzień z miesiączki, ale tak naprawdę ciąża zatrzymała się na samym początku, bo w macicy nie było widać pęcherzyka. Tzw ciąża biochemiczna. Trzymam kciuki! Mi testy owulacyjne nie pokazywały owulacji, ale czułam wyraźnie brzuch i dobrze przeczuwałamPozwolę sobie napisać, bo chciałabym zapytać w którym tygodniu poroniłas?
Pytam bo mam podobna sytuację, poronienie w marcu pod koniec i właśnie się staramy dalej, nie miałam jeszcze okresu, ale wydaje mi się, że czułam owulacje w niedziele...
Ja nie robiłam bo w NL tego nie praktykują, możesz oczywiste poprosić o skierowanie ale wynik masz po tygodniuJa też nie badałam![]()
Jakoś nie po drodze mi było![]()
U mnie w punkcie pobrań pisze że kobiety w ciąży z widocznym brzuchem mają pierwszeństwo cokolwiek to znaczy.Dziewczyny czy jak idziecie oddawać krew, informujecie, że jesteście w ciąży i wchodzicie bez kolejki? Ja dziś byłam pobierać krew i głupio mi było wykorzystywać fakt ciąży, wiem jak ludzie by zareagowali, więc sobie postałam, chociaż zrobiło mi się słabo. Później Pani która pobierała mi krew zapytała czy jestem w ciąży i wręcz nakazała mi wchodzić poza kolejka, bo to tylko chwila i zrobi mi się słabo. Mam się nie przejmować ludźmi. Jak to jest u Was?