reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

@MamaR ja jutro też lecę, dostałam dwa skierowania na betę i mam to w pakiecie więc no głupio nie wykorzystać 😛
Zazdroszczę dziewczyny waszych wizyt i jeszcze bardziej tych ❤️🥹 ja mam wizytę dopiero 9 maja i walczę żeby nie zrobić jej szybciej 😀

reklama
@MamaR ja jutro też lecę, dostałam dwa skierowania na betę i mam to w pakiecie więc no głupio nie wykorzystać 😛
Zazdroszczę dziewczyny waszych wizyt i jeszcze bardziej tych ❤️🥹 ja mam wizytę dopiero 9 maja i walczę żeby nie zrobić jej szybciej 😀
Poczekaj, bo wcześniej może nie być widać jeszcze za dużo i tylko będziesz się martwić i myśleć ciągle :) U mnie to w ogóle maleństwo było, 3mm, super, że było serduszko, ale sam groszek to dosłownie na granicy widoczności jeszcze. Drugą wizytę mam 10. maja i tam dopiero będzie więcej widać. Czas szybko zleci, ani się obejrzysz a będziesz po wizycie! ;)

Dziewczyny ja już po wizycie. Mamy serduszko ❤️ wszystko jest w porządku. Termin skorygowany na 16.12 bo mam dłuższe cykle.
Dostałam już skierowanie na badania prenatalne na początek czerwca - to dopiero będzie stres ale póki co jestem szczęśliwa że wszystko jest dobrze 🥰
zmieniłam termin i dodałam ❤️

To ciekawie, bo ja jestem 5+1 dzisiaj, a termin mam na 24.12… 🤔 Owulacja wiem kiedy dokładnie była, bo to ciąża po IUI.

Umnie pewnie data i tak będzie się zmieniać w każdej ciąży tak miałam przez nieregularne cykle, teraz 22 a potem się okaże
Córka miała być 4 kwiecień potem 28 marzec a urodziła się 20 z waga prawie 4kg

Umnie pewnie data i tak będzie się zmieniać w każdej ciąży tak miałam przez nieregularne cykle, teraz 22 a potem się okaże
Córka miała być 4 kwiecień potem 28 marzec a urodziła się 20 z waga prawie 4kg
Ale termin liczenia jest taki sam dla wszystkich, od ostatniej miesiączki dodajesz 7 dni i odejmujesz 3 mies.
Pozniej na usg się to zmienią.

Pozdrawiam i wszystkim gratuluję!

Ale termin liczenia jest taki sam dla wszystkich, od ostatniej miesiączki dodajesz 7 dni i odejmujesz 3 mies.
Pozniej na usg się to zmienią.

Pozdrawiam i wszystkim gratuluję!
Według tego to 6 grudzień, ale mam nieregularne miesiączki, więc narazie według usg 22 grudnia, zobaczymy co będzie później 😁 najważniejsze żeby zdrowe było, każdą moja ciąża mimo obliczeń z miesiączki a potem usg to się termin zmienił, napewno to będzie grudzień 😁 tyle na ten moment wiem, teraz czekam 2 tygodnie do następnego usg a po niedzieli mam zrobić badania krwi i moczu.

A według moich obliczeń w ciążę musiałam zajść 15 marca, bo kilka dni przedtem ściągneli mi druty z stopy, bo byłam po operacji Stopy, no i 15 w końcu był normalny $ 🤪

Krew upuściłam, tylko 1 osoba była. Chyba się ludzie do diagnostyki przenieśli, bo dawniej tu były dzikie tłumy.

reklama
Do góry