MamaR
Fanka BB :)
OjejJa mam 37 lat i to moja pierwsza ciąża
Właśnie wyszłam z USG!
Termin potwierdzony 17.12, dziś 6+1 i serce biło jak szalonemała kropka i z takim serduchem
ale dziwne wrażenie ....
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OjejJa mam 37 lat i to moja pierwsza ciąża
Właśnie wyszłam z USG!
Termin potwierdzony 17.12, dziś 6+1 i serce biło jak szalonemała kropka i z takim serduchem
ale dziwne wrażenie ....
![]()
Z tego co widzę to sporo nas po 30. Ja w tym roku kończę 33
Macie obawy związane z wiekiem? Ja często o tym myślę i z tyłu głowy mam czy to nie będzie problemem żeby dziecko było zdrowe i dobrze się rozwijało a później że będę miała 50 lat a dziecko dopiero 15. No ale życie się tak ułożyło że nie dane mi było wcześnie zostać mamą. Mentalnie czuję się na 27Z tego co widzę to sporo nas po 30. Ja w tym roku kończę 33![]()
![]()
A jeszcze pytanie z ciekawości robiłaś może Bete Hcg ile miałaś?Ja mam 37 lat i to moja pierwsza ciąża
Właśnie wyszłam z USG!
ale dziwne wrażenie ....
![]()
Bądź dobrej myśli moja siostra urodziła zdrowe 7 dziecko 37 lat, teraz ma 41. Zawsze chcieli mieć dużą rodzinęJa mam obawy czy donoszę ciążę i czy dziecko będzie zdrowe i mocno zastanawiam się nad badaniami typu nifty. To moja 6 ciąża , dwie straciłam w 6 i 13 tyg więc boje się czy nie będzie powtórki z koszmaru.
Też nad tym myślę i pewnie zrobię takie badania. To moja 3 ciąża. Poprzednie straciłam w 8 i 9 tygodniu. Po ostatniej stracie ostro wzięłam się za siebie, wyprowadziłam wyniki: żelazo, ferrytyne, byłam 4 miesiące na diecie schudłam 14kg, mocno się suplementowalam z nadzieją że teraz będzie lepiej. Liczę że ta praca nie pójdzie na marne no ale nie na wszystko mamy wpływJa mam obawy czy donoszę ciążę i czy dziecko będzie zdrowe i mocno zastanawiam się nad badaniami typu nifty. To moja 6 ciąża , dwie straciłam w 6 i 13 tyg więc boje się czy nie będzie powtórki z koszmaru.
Nie, robiłam tylko dwa razy na początku i było 55 i 155A jeszcze pytanie z ciekawości robiłaś może Bete Hcg ile miałaś?
Ja pierwszy raz byłam dzisiaj (5+1), ale to taka wizyta pogadankowa byłaCześć
Wczoraj Was trochę poczytałam, bo miałam przeczucia ciążowe…dziś test na maxa pozytywny, gruba krecha.
W którym tygodniu byłyście/będziecie pierwszy raz u ginekologa?
U mnie wychodzi, że dziś jest 4+5.