reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Z tego co widzę to sporo nas po 30. Ja w tym roku kończę 33
Z tego co widzę to sporo nas po 30. Ja w tym roku kończę 33 🙂
Macie obawy związane z wiekiem? Ja często o tym myślę i z tyłu głowy mam czy to nie będzie problemem żeby dziecko było zdrowe i dobrze się rozwijało a później że będę miała 50 lat a dziecko dopiero 15. No ale życie się tak ułożyło że nie dane mi było wcześnie zostać mamą. Mentalnie czuję się na 27😁

Ja mam obawy czy donoszę ciążę i czy dziecko będzie zdrowe i mocno zastanawiam się nad badaniami typu nifty. To moja 6 ciąża , dwie straciłam w 6 i 13 tyg więc boje się czy nie będzie powtórki z koszmaru.

Ja się czuję na 25 😁 Hehe
Ja mam obawy czy donoszę ciążę i czy dziecko będzie zdrowe i mocno zastanawiam się nad badaniami typu nifty. To moja 6 ciąża , dwie straciłam w 6 i 13 tyg więc boje się czy nie będzie powtórki z koszmaru.
Bądź dobrej myśli moja siostra urodziła zdrowe 7 dziecko 37 lat, teraz ma 41. Zawsze chcieli mieć dużą rodzinę 😁 ale przed 7 ciążą też miała jedno poronienie właśnie

Też nad tym myślę i pewnie zrobię takie badania. To moja 3 ciąża. Poprzednie straciłam w 8 i 9 tygodniu. Po ostatniej stracie ostro wzięłam się za siebie, wyprowadziłam wyniki: żelazo, ferrytyne, byłam 4 miesiące na diecie schudłam 14kg, mocno się suplementowalam z nadzieją że teraz będzie lepiej. Liczę że ta praca nie pójdzie na marne no ale nie na wszystko mamy wpływ

Cześć :)
Wczoraj Was trochę poczytałam, bo miałam przeczucia ciążowe…dziś test na maxa pozytywny, gruba krecha.
W którym tygodniu byłyście/będziecie pierwszy raz u ginekologa?
U mnie wychodzi, że dziś jest 4+5.

Ja miałam plany na 3 dzieci, ale życie weryfikuje. Po długich staraniach jest jedno. I moja doktor mówiła, że po roku mam odstawić od piersi, skoro są takie problemie jeżeli myślę o kolejnym dziecku.

reklama
Cześć :)
Wczoraj Was trochę poczytałam, bo miałam przeczucia ciążowe…dziś test na maxa pozytywny, gruba krecha.
W którym tygodniu byłyście/będziecie pierwszy raz u ginekologa?
U mnie wychodzi, że dziś jest 4+5.
Ja pierwszy raz byłam dzisiaj (5+1), ale to taka wizyta pogadankowa była 😄 Na pierwsze USG idę w 5+6, a 5.05 (to będzie 6+5) mam kolejną wizytę u lekarza prowadzącego i mam nadzieję, że już wtedy założymy kartę ciąży ☺️

Do góry