reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziewczyny mam takie przemyślenia, mam 35 lat 😉 dwójkę dzieci w wieku 15 i 9 lat 😉 plus synek partnera 15 lat ( wychowujemy ich razem) że ja niemam żadnych rzeczy dla dzidziusia, wszystko wydałam bo nie myślałam że kiedyś się uda mieć wspólną dzidzie🤪 a tu niespodzianka 😁 teraz to powoli trzeba myśleć co i ile kupić dla dzidzi,
Kiedy powiedzieć rodzinie i dzieciom o ciąży, narazie wiemy aby My♥️ no i jak przygotować pieska na nowego członka rodziny.
Miłego dnia

reklama
Dziewczyny mam takie przemyślenia, mam 35 lat 😉 dwójkę dzieci w wieku 15 i 9 lat 😉 plus synek partnera 15 lat ( wychowujemy ich razem) że ja niemam żadnych rzeczy dla dzidziusia, wszystko wydałam bo nie myślałam że kiedyś się uda mieć wspólną dzidzie🤪 a tu niespodzianka 😁 teraz to powoli trzeba myśleć co i ile kupić dla dzidzi,
Kiedy powiedzieć rodzinie i dzieciom o ciąży, narazie wiemy aby My♥️ no i jak przygotować pieska na nowego członka rodziny.
Miłego dnia
Ja w pierwszej ciąży zaczęłam cokolwiek kupować po 20tyg kiedy już wiedziałam na pewno jaka płeć. Teraz jest taka dostępność wszystkiego że ze spokojem nie trzeba się spieszyć. My już pomału zaczęliśmy mówić ale ja już 9tydz zaczęłam
Aa i też mam 35 lat rocznikowo ☺️i drugie dziecko (pierwsze synek 5 lat)

Ja w pierwszej ciąży zaczęłam cokolwiek kupować po 20tyg kiedy już wiedziałam na pewno jaka płeć. Teraz jest taka dostępność wszystkiego że ze spokojem nie trzeba się spieszyć. My już pomału zaczęliśmy mówić ale ja już 9tydz zaczęłam
Aa i też mam 35 lat rocznikowo ☺️i drugie dziecko (pierwsze synek 5 lat)
O to fajnie ja rocznikowo to 36 😁 ale to jeszcze trochę

Ogólnie wiem że wszystko jest dostępne 😁ale chyba ciężkie rzeczy zostawimy na listopad a lekkie będę od czerwca powoli kupować, tatuś dziecka już do końca października będzie pracował po 12 godzin, taka praca w rolnictwie.

O to fajnie ja rocznikowo to 36 😁 ale to jeszcze trochę

Ogólnie wiem że wszystko jest dostępne 😁ale chyba ciężkie rzeczy zostawimy na listopad a lekkie będę od czerwca powoli kupować, tatuś dziecka już do końca października będzie pracował po 12 godzin, taka praca w rolnictwie.
Ja się nie śpieszyłam bo wszystko się mogło zdarzyć. Teraz też się nie spieszę bo mam wszystko po synku - poddasze bogate w wózki i kartony z rzeczami 😂 gorzej jak się okaże że to dziewczynka to zacznę zmieniać i sortować zawartość kartonów.

Ja się nie śpieszyłam bo wszystko się mogło zdarzyć. Teraz też się nie spieszę bo mam wszystko po synku - poddasze bogate w wózki i kartony z rzeczami 😂 gorzej jak się okaże że to dziewczynka to zacznę zmieniać i sortować zawartość kartonów.
😁😁 Umnie jak będzie dziewczyna to akurat brat ma 1.5 roczną dziewczynkę 🤪 więc jakieś ciuszki będą

😁😁 Umnie jak będzie dziewczyna to akurat brat ma 1.5 roczną dziewczynkę 🤪 więc jakieś ciuszki będą
U mnie niestety nikt w rodzinie ostatnio nie rodził. Rodzeństwo męża raczej dzieci mieć nie będzie. Jeden po rozwodzie bez dzieci a drugi w ogóle się nie garnie by kogoś mieć. Więc jedyne wnuki teścia to nasze.

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi. Jestem lżejsza o 7 probówek i 700zł 🫣🤣 dobrze, że kolejki nie było, bo jednak wyjście z domu na czczo z moimi mdłościami to wyzwanie 🙈

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi. Jestem lżejsza o 7 probówek i 700zł 🫣🤣 dobrze, że kolejki nie było, bo jednak wyjście z domu na czczo z moimi mdłościami to wyzwanie 🙈
ja dopiero taką ilość oddam w okolicy 12tyg ciąży w Holandii tak szybko nie zlecają badań bo do 12tyg może się wszystko zdarzyć. Tutaj nie płacę za żadne badania więc nie zlecają kiedy nie są pewni że ciąża się utrzyma.

reklama
Dziewczyny dzisiaj ja mam USG żeby sprawdzić czy jest serduszko. Wizyta dopiero o 17:30, chyba jajo zniosę do tego czasu.. trzymajcie kciuki za moją fasolkę 🤗 Miłego dnia mamuśki
trzymam kciuki. Ja też dziś wizytuje. Serduszka jeszcze pewnie nie będzie, ale idę dla spokojności, bo w sobotę jedziemy na tydzień do Zakopanego, a ja się czuje okropnie. Chcę się chociaż dowiedzieć czy jest ok , czy mogę normalnie tam chodzić ( ile siły będę miała) , no i czy nie ma przeciewakazan do karmienia piersią. Mam na 10:30 i idę do jakiejś innej , bo ta co chce żeby prowadziła moją ciążę ma dopiero na 20 mają wolny termin.

Do góry