reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciąża 🥰 termin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem 🥹
Witamy ❤️ u mnie termin z OM również na 23.12 😁 rozumiem, że byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę dopiero 30 kwietnia, ale już przebieram nogami.... 🫣

reklama
Dziewczyny mam pytanie, córka przyniosła nam do domu grypę typu b, leczymy od paru dni a dzisiaj mój mąż zrobił test bo zaczął gorączkować i już też na tym leku antywirusowym jest. I teraz zastanawiam się kiedy moja kolej czy już powinnam coś działać prewencyjnie? Ostatnim razem (miesiąc temu) jak miała grypę typu A to miałam straszną gorączkę, dreszcze i dwa dni wyjęte z życia.
Prewencyjnie to rutinoscorbin ale jak będą pierwsze objawy to idź do lekarza i powiedz że jesteś w ciąży. Są leki bezpieczne w ciąży. Oby Cię ominęło 🤞

Witaj :-) Moja ostatnia miesiączka była 20.03 więc jakoś pewnie w okolicy Twojej. Ale miałam owulację w 19dc więc termin mi jakoś na 27/28.12 wychodzi. Pierwszą wizytę mam za tydzień i nie mogę się doczekać 😉
Twoje pierwsze dziecko ?

Niestety już była taka sytuacja jak byłam w ciąży z trzecim. Nie taka była ich wizja 🫣 Wg nich trójka to już patologia, a co dopiero czwórka dzieci 😆 Choć wiecie my całkiem dobrze finansowo z mężem stoimi, nie mamy kredytów , obydwa samochody mamy z salonu nowe , mamy duży dom gdzie każde dziecko będzie mieć swój pokój. Wiec nie rozumiem czemu nie mielibyśmy mieć dużej rodziny 😆
Czyli termin w moje urodziny tzn 27.12 😅 mam już jedno dziecko prawie 3 letnia córkę. Innym nigdy nie da się dogodzić bo zawsze jest źle, cokolwiek by się zrobiło, komuś będzie nie pasować. Nikt za nas życia nie przeżyje i nie ma się co przejmować.

Witamy ❤️ u mnie termin z OM również na 23.12 😁 rozumiem, że byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę dopiero 30 kwietnia, ale już przebieram nogami.... 🫣
Tak, dzisiaj byłam u lekarza i póki co na USG malutka kropeczka, za 2 tygodnie zobaczymy czy rozwinie się akcja serduszka. Ja jestem po 2 poronieniach, więc to wszystko przyjmuję trochę z przymróżeniem oka.

Tak, dzisiaj byłam u lekarza i póki co na USG malutka kropeczka, za 2 tygodnie zobaczymy czy rozwinie się akcja serduszka. Ja jestem po 2 poronieniach, więc to wszystko przyjmuję trochę z przymróżeniem oka.
To już trochę w swoim życiu przeszłaś, bardzo mi przykro 😔 ale trzeba myśleć pozytywnie, to ma ogromny wpływ na te nasze malutkie kropeczki, które teraz prężnie się rozwijają 💪 trzymam kciuki żebyś za dwa tygodnie ujrzała serduszko ❤️

Miłego dnia dziewczyny , ja zaraz zbieram się na betę a potem do pracy. Oby pięknie rosła 🥰

reklama
Do góry