Annde
Zaangażowana w BB
WitamyCześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciążatermin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyCześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciążatermin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem
![]()
Prewencyjnie to rutinoscorbin ale jak będą pierwsze objawy to idź do lekarza i powiedz że jesteś w ciąży. Są leki bezpieczne w ciąży. Oby Cię ominęłoDziewczyny mam pytanie, córka przyniosła nam do domu grypę typu b, leczymy od paru dni a dzisiaj mój mąż zrobił test bo zaczął gorączkować i już też na tym leku antywirusowym jest. I teraz zastanawiam się kiedy moja kolej czy już powinnam coś działać prewencyjnie? Ostatnim razem (miesiąc temu) jak miała grypę typu A to miałam straszną gorączkę, dreszcze i dwa dni wyjęte z życia.
Czyli termin w moje urodziny tzn 27.12Witaj :-) Moja ostatnia miesiączka była 20.03 więc jakoś pewnie w okolicy Twojej. Ale miałam owulację w 19dc więc termin mi jakoś na 27/28.12 wychodzi. Pierwszą wizytę mam za tydzień i nie mogę się doczekać
Twoje pierwsze dziecko ?
Niestety już była taka sytuacja jak byłam w ciąży z trzecim. Nie taka była ich wizjaWg nich trójka to już patologia, a co dopiero czwórka dzieci
Choć wiecie my całkiem dobrze finansowo z mężem stoimi, nie mamy kredytów , obydwa samochody mamy z salonu nowe , mamy duży dom gdzie każde dziecko będzie mieć swój pokój. Wiec nie rozumiem czemu nie mielibyśmy mieć dużej rodziny
![]()
Tak, dzisiaj byłam u lekarza i póki co na USG malutka kropeczka, za 2 tygodnie zobaczymy czy rozwinie się akcja serduszka. Ja jestem po 2 poronieniach, więc to wszystko przyjmuję trochę z przymróżeniem oka.Witamyu mnie termin z OM również na 23.12
rozumiem, że byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę dopiero 30 kwietnia, ale już przebieram nogami....
![]()
To już trochę w swoim życiu przeszłaś, bardzo mi przykroTak, dzisiaj byłam u lekarza i póki co na USG malutka kropeczka, za 2 tygodnie zobaczymy czy rozwinie się akcja serduszka. Ja jestem po 2 poronieniach, więc to wszystko przyjmuję trochę z przymróżeniem oka.