reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja żeby szybciej się zmęczyć właśnie gram w gry w telefonie. W końcu poszłam spać o 3 a 4:30 pobudka i do pracy. Ja nie krążę po domu bo mojego syna obudzę a tego nie chce 🤣
O rany, biedna 🙈 ja mogę co najwyżej obudzić męża i koty 😅 ale już mam dość, po kilku dniach zaczynam bardziej przypominać zombi niż człowieka 😆 ale ambitnie idę zaraz na bieżnie połazić, a później do lekarza po coś na te zatoki bo szlag mnie już trafia jak czytam i wszystko nie dla kobiet w ciąży i chcę się skonsultować, bo od soboty mnie męczy 🙈

reklama
O rany, biedna 🙈 ja mogę co najwyżej obudzić męża i koty 😅 ale już mam dość, po kilku dniach zaczynam bardziej przypominać zombi niż człowieka 😆 ale ambitnie idę zaraz na bieżnie połazić, a później do lekarza po coś na te zatoki bo szlag mnie już trafia jak czytam i wszystko nie dla kobiet w ciąży i chcę się skonsultować, bo od soboty mnie męczy 🙈
w pierwszej ciąży też mogłam sobie inaczej radzić ale teraz muszę być cicho jak myszka. A kot śpi na dole, wyniósł się jak tylko syn się pojawił na świecie

Ja mam nadzieję, że moje dwa koty nie będą miały problemu 🙈 trochę sen z powiek spędza mi to, że mój mąż uczuleniowiec i nawet na jednego z nich ma uczulenie. Ale ja nigdy w życiu na nic nie miałam, więc mam nadzieję, że jeżeli teraz pójdzie wszystko dobrze (tfu, tfu!) to dziecko też nie będzie miało 🙈

Ja mam nadzieję, że moje dwa koty nie będą miały problemu 🙈 trochę sen z powiek spędza mi to, że mój mąż uczuleniowiec i nawet na jednego z nich ma uczulenie. Ale ja nigdy w życiu na nic nie miałam, więc mam nadzieję, że jeżeli teraz pójdzie wszystko dobrze (tfu, tfu!) to dziecko też nie będzie miało 🙈
Ja też mam dwa koty brytyjskie
Kotkę i kota i zobaczymy jak to będzie. Moje koty nie lubią małych dzieci...

Moje dwa mco nie znają jeszcze za bardzo dzieci 😅 znajomi jak byli z 2-letnią córeczką to koty kulturalnie się po prostu wycofały do sypialni 🙈

Moja Pyza przed pojawieniem się syna - już mu grzała miejsce

Załączniki

• IMG_2405.jpeg
    IMG_2405.jpeg
    178,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry