natalia16!
Zaangażowana w BB
Super, zrob w środę przyrostJestem dzisiaj 11/12 dpo, okres powinnam mieć w środę. Zrobię przyrost i zobaczymy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, zrob w środę przyrostJestem dzisiaj 11/12 dpo, okres powinnam mieć w środę. Zrobię przyrost i zobaczymy![]()
Tak, jestem już na lekach przeciwcukrzycowych , cukier na czczo mam ok 96-112Macie problemy z cukrem? Ja też mam trochę podwyższony ale na razie mam badać codziennie i za tydzień na wizycie zobaczymy. Póki co spacery i dieta
ja dopiero badanie będę mieć w okolicy 20tyg ciąży no i mój cukier na czczo zawsze jest prawidłowyTak, jestem już na lekach przeciwcukrzycowych , cukier na czczo mam ok 96-112
Tylko się cieszyćja dopiero badanie będę mieć w okolicy 20tyg ciąży no i mój cukier na czczo zawsze jest prawidłowy
Chcą cię wykończyćCzy ktoś tak jak ja nie śpi? Jest 2:20 a o 4:30 wstaje do pracyja się pytam dlaczego ktoś mi zabrał sen
Ja żeby szybciej się zmęczyć właśnie gram w gry w telefonie. W końcu poszłam spać o 3 a 4:30 pobudka i do pracy. Ja nie krążę po domu bo mojego syna obudzę a tego nie chceJa nie sypiam też prawie w ogóle od kilku dni, ale moje oczy nie wybaczyłyby mi patrzenia nocą na telefonwięc tylko krążę między łóżkiem a łazienką.
Dodatkowo zatkany nos sprawia, że się duszę i denerwuję przez to próbując odetkać
![]()