natalia16!
Zaangażowana w BB
W piątek dzień okresu 228,61ja robiłam dzisiaj wiec pewnie wieczorem bede miała
ile razy robilas bete? jakie miałas przyrosty?
Poniedziałek 753,80
Środa 1741,10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W piątek dzień okresu 228,61ja robiłam dzisiaj wiec pewnie wieczorem bede miała
ile razy robilas bete? jakie miałas przyrosty?
ja w srode mialam 159,1 a w sobote 656,5 no i dzisiaj zrobilam bo lekarz zebym dopiero przed usg zrobila ale stresa mam tym czekaniem wiec dzisiaj zrobilamW piątek dzień okresu 228,61
Poniedziałek 753,80
Środa 1741,10
Ja mam mdlosci od dobrego tygodnia, ale dziś to przeszły same siebie. Mam tyle do roboty w domu a siedzę bo za co się wezmę zaraz przerywam bo chce mi sięja totalnie nic czasami tylko brzuch mnie zakuje z boku i spie bardzo dobrze, a wy?
To czekamy na twój wynikja w srode mialam 159,1 a w sobote 656,5 no i dzisiaj zrobilam bo lekarz zebym dopiero przed usg zrobila ale stresa mam tym czekaniem wiec dzisiaj zrobilam
to pewnie teraz córeczkaJa mam mdlosci od dobrego tygodnia, ale dziś to przeszły same siebie. Mam tyle do roboty w domu a siedzę bo za co się wezmę zaraz przerywam bo chce mi się
To moja druga ciąża i to druga po in vitro - pierwsza 5 lat temu synek ma 4,5roku. Wtedy nie miałam takich objawów jak teraz
to pewnie teraz córeczka![]()
Ja idę troszkę wcześniej z tego powodu że jestem po poronieniu i nawet nie doczekałam pierwszego okresu także wolę mieć pod kontroląZazdroszczę wam szybkich wizyt i usg. Ja mieszkam w Holandii i robią USG w okolicach 7-8tyg żeby zobaczyć czy jest serce czy nie. Wcześniej nic.
Hejka mamusie
Termin 16 grudnia. Beta 127.1
Urodziłam córkę w grudniu 2024 i po 4 miesiącach powtórka z rozrywki. Coś pechowy dla mnie ten grudzień haha
[/QUOTE
Gratulacje16 grudnia to akurat moje urodziny
![]()