Tak. U nas to będzie połączenie baby shower - choć w teorii to powinna organizować przyjaciółka i powinno być niespodzianką. Ale ja jestem bardzo wymagająca więc organizuję taką imprezę sama. Będą głównie znajomi (obu płci). Na prezentach mi nie zależy - pewnie poproszę o wpłaty na schronisko. Na pewno wynajmę organizatorkę która nam pięknie przystroi ogród. Co do samego ogłoszenia - trochę się waham bo najbardziej mi się podobają fajerwerki ale to nieetyczne więc jeszcze muszę to przemyśleć. Z balonami jest ten problem - że dzieci jest dwoje i znając życie będzie "On/Ona szybciej przebiła!", "Jej/Jemu wybuchło a mi nie". Fajne też są samoloty z dymem, ale my mieszkamy prawie w samym centrum Warszawy więc nie będzie takiego efektu bo nie poleci nikt tak nisko.
Co do samopoczucia liczę, że nadal się będę czuła dobrze, a że dzięki Nifty będę znała płeć gdzieś w połowie czerwca to i mniej więcej tak zorganizuję imprezkę. Liczę na ładna pogodę no i żeby było przed wszystkimi wyjazdami na wakacje
Nieee mnie w ogóle to nie kręci. Jedyne co to pewnie będę chciała profesjonalnego fotografa, więc może na prywatnej grupie wrzucę jakieś foteczki