Ja właśnie tez jakoś tego nie widzę.. Ostatnio byłam w sklepie sinsay dość sporym i byl bardzo duzy wybór dla dzieci i to nawet dobre jakościowo ubranka a na stronie polowy nie widziałam! Nie wiem czy to mi nie pokazuje czy co innego na stronie a w sklepieNie mogę znaleźć tej kolekcji. Jest też online? Możesz podesłać link?
reklama
Ja mam podobnie bo z tego co obliczyłam będzie to 21+2 Wiec dobrze wiedzieć,że to nie za późnoW którym tygodniu dokładnie macie połówkowe? Mi zapisali 21+3. Czy to nie za późno?
moniskaaa
Fanka BB :)
U mnie jeśli chodzi o ubranka to odwrotnie stacjonarnie trudno cokolwiek dostać, więc zamawiam głównie online i zgadzam się, bardzo fajne są, ostatnio syna zaopatruje głównie tamJa właśnie tez jakoś tego nie widzę.. Ostatnio byłam w sklepie sinsay dość sporym i byl bardzo duzy wybór dla dzieci i to nawet dobre jakościowo ubranka a na stronie polowy nie widziałam! Nie wiem czy to mi nie pokazuje czy co innego na stronie a w sklepie
Ale ciążowych rzeczy nie widziałam ani w sklepie ani na stronie
Ja akurat byłam w większym sinsay bo w tym blisko mnie tez mały wybór. Tu ma znaczenie chyba wielkość sklepu po prostu a tej ciążowej online nie widziałam,może ona tylko w sklepie? Albo ja jakaś ślepaU mnie jeśli chodzi o ubranka to odwrotnie stacjonarnie trudno cokolwiek dostać, więc zamawiam głównie online i zgadzam się, bardzo fajne są, ostatnio syna zaopatruje głównie tam
Prosiła bym o dodanie bo ja chyba nie umiem tego zrobićHej dziewczyny dawno się nie odzywałam miałam ciężki czas.
Chciałam do was wrócić ale patrząc na to co się tu ostatnio działo to jest jakaś masakra.
Dlatego postanowiłam utworzyć nową grupę prywatna dla chętnych kobiet, gdzie każda przyszła mama będzie mogła się dostać bez żadnego problemu.
Chętne mamusie zapraszam tutaj:
Skrzypek02
Wpisz w lupkę na stronie sinsay "mama".Nie mogę znaleźć tej kolekcji. Jest też online? Możesz podesłać link?
Skrzypek02
Ta kolekcja pojawiła się na dniach dopiero, z tego co przeglądałam jest chyba właśnie wyłącznie online. Z sinsay to jest równie w jednej galerii duży sklep a tylko kolekcja damska a w innej powierzchniowo mniejszy się wydaje a i dziecięca i męska, nawet rzeczy do domu. Także nie ma reguły chyba :-)Ja akurat byłam w większym sinsay bo w tym blisko mnie tez mały wybór. Tu ma znaczenie chyba wielkość sklepu po prostu a tej ciążowej online nie widziałam,może ona tylko w sklepie? Albo ja jakaś ślepa
czekamnaskarb
Będzie dobrze ja mam 21+1W którym tygodniu dokładnie macie połówkowe? Mi zapisali 21+3. Czy to nie za późno?
czekamnaskarb
Byłam wczoraj w Sinsay i byly ładne rzeczy dla dzieci ale same większe rozmiaryU mnie jeśli chodzi o ubranka to odwrotnie stacjonarnie trudno cokolwiek dostać, więc zamawiam głównie online i zgadzam się, bardzo fajne są, ostatnio syna zaopatruje głównie tam
reklama
Dziewczyny! W Sinsay pojawiła się kolekcja dla mam. Co prawda na razie nie ma wiele produktów, ale może któraś coś dla siebie znajdzie. Ceny dużo niższe niż np w hm.
A to też cenna wskazówka żeby brać mniejsze jak coJa ostatnio zamówiłam parę rzeczy z C&A, również mają odzież ciążową. Jednak rozmiarówka jest trochę zawyżona i prawie wszystko muszę wymienić na mniejsze
Podziel się: